FILMEZZUNK.HU
Egy valóságos izomkolosszussá gyúrta magát Jason Momoa

Egy valóságos izomkolosszussá gyúrta magát Jason Momoa (Fotók!)

7398

Egy valóságos izomkolosszussá gyúrta magát Jason Momoa

A legtöbbek számára talán a Trónok harcából Khal Drogóként ismerős, és a lelkes rajongótábor által csak a “Hawaii Jézus” néven emlegetett színész a Batman Superman ellen Aquamanjeként is feltűnt már, de a kétéltű atlantiszi szuperhős nevével fémjelzett, 2018-as DC-adaptáció főszerepére az eddigieknél is keményebben edzett, méghozzá leginkább félmeztelenül! Legutóbb pedig a hatalmas sikernek örvendő Aquaman folytatására kellett formába hoznia magát.

Egy valóságos izomkolosszussá gyúrta magát Jason Momoa

Jack Snyder rendező kapta a megtisztelő feladatot, hogy Jason Momoa-t bevezesse DC (Detective Comics) filmes univerzumába a “Justice League – Az igazság ligája” című – erősen vegyes fogadtatású – filmjében, Aquaman-ként. A rendező, aki korábban Gerald Butler-rel dolgozott a “300”-ban és Henry Cavill-lel a” Man of Steel – Az Acélember”-ben, tudta, hogy hol készülnek a szuperhősök. Snyder tehát újra Mark Twight edzőt kérte fel, hogy dolgozza ki Momoa filmkész formáját.

Mark Twight mondjuk maga is megérne egy blogbejegyzést! Az egykori profi hegymászó egy vállműtét után vált profi kerékpárversenyzővé! Ma már nem aktív versenyző, hanem edzőterem tulajdonos Salt Lake City-ben, egészen nagy sikerrel. Nevéhez fűződik a Gym Jones edzésmetódus kidolgozása. Edzőműhelyében MMA harcosokat, NFL játékosokat, profi kerékpárosokat, katonai személyzetet és nem utolsó sorban színészeket képeznek ki. Szóval Mark Twight keze alatt nem pusztán jól kinéző testek készülnek, hanem komplex, funkcionális fizikumok.

Emlékszel még a Melrose Place gyönyörű sztárjára? 61 éves korára felismerhetetlenné vált!

(Via testedzek.blog.hu)


Article Tags: · · ·