FILMEZZUNK.HU
Gal Gadot James Bond babérjaira tör a Rachel Stone - Mindent vagy semmit végső előzetesében!

Gal Gadot James Bond babérjaira tör a Rachel Stone – Mindent vagy semmit végső előzetesében!

2229

Gal Gadot James Bond babérjaira tör a Rachel Stone – Mindent vagy semmit végső előzetesében!

Gal Gadot lesz a női James Bond! A jelek szerint Gal Gadot lehet a következő évek, sőt, talán évtized ügyeletes női akcióhőse. Egyrészt már megalapozta e hírnevét a Halálos iramban franchise-zal és mostanában Wonder Womanként a DCEU filmekben. De ő lesz a főszereplője a Rachel Stone – Mindent vagy semmit (Heart of Stone), egy új kémfilmnek is, aminek most itt a végső előzetese.

A Rachel Stone – Mindent vagy semmit nem titkoltan a Mission: Impossible nyomdokaiban jár nemcsak abban az értelemben, hogy egy akció-kémthriller lesz, hanem abban is, hogy a Netflix és alkotói egész franchise-ot terveznek belőle. Ennek központi karaktere a Rachel Stone nevű CIA ügynök lesz, akit természetesen Gadot formál meg. A színésznő elmondta a kulisszák mögé betekintő werkjeleneteket is tartalmazó kedvcsinálóban, hogy annak ellenére, hogy az említett népszerű zsánerbe fog tartozni a Heart of Stone, talajközeli sztorit fog elmesélni, tehát a realizmus a film készítőinek a célja.

A Heart of Stone kizárólag a Netflix műsorán lesz látható augusztus 11-től. A filmet Tom Harper (Birmingham bandája) rendezte, a forgatókönyvet Greg Rucka (A halhatatlan gárda) és Allison Schroeder (A számolás joga) írták. Gal Gadot mellett a főszerepeket Jamie Dornan, Sophie Okonedo, Matthias Schweighöfer, Ali Bhatt, Jing Lusi, Paul Ready, Jon Kortajarena, Matteo Cicconi és Angela Esposito játsszák.

Kitálalt Tom Cruise volt felesége: döbbenetes titkokat árult el a híres színészről

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·