FILMEZZUNK.HU
10 meglepő érdekesség a szülinapos Dylan O'Brienről

10 meglepő érdekesség a szülinapos Dylan O’Brienről

6841

Dylan O’Brien érdekességek

Dylan O’Brien amerikai színész. Kezdetben YouTube csatornájára töltött fel videókat, majd 2011-től már a színészetbe is belekóstolt. Legismertebb szerepe a Teen Wolf – Farkasbőrben sorozatban Stiles Stilinski volt. 2014-ben debütált az Útvesztő című filmje, amely nemzetközi sikert is hozott a színész számára. A könyvadaptáció utolsó része 2018. januárjában került a mozikba. A még mindig csak 31 éves színész a napokban ünnepli születésnapját, melynek alkalmából itt az ideje egy picit jobban megismerkedni vele.

10 meglepő érdekesség a szülinapos Dylan O'Brienről

1) Édesapja, Patrick O’Brien, operatőr, édesanyja, Lisa Rhodes, színésznő. Ereiben ír, angol, olasz és spanyol vér csörgedezik.

2) New Jerseyben nőtt fel, majd 12 éves korában Hermona Beachre, Kaliforniába költöztek. 2006-ban pedig szülei segítségével YouTube videókat készített, melyekkel hamar elnyerte a nézők tetszését. Ekkoriban még nem gondolt a színészkedésre, azt tervezte, hogy édesapja nyomdokaiba lép, és ő is operatőr lesz egy napon.

10 meglepő érdekesség a szülinapos Dylan O'Brienről

3) 2009-ben érettségizett le a Mira Costa Gimnáziumból. Ezt követően fontolóra vette, hogy a New York Mets baseball csapatánál szeretne dolgozni, mint sport riporter.

4) Mielőtt színészi karrierje kezdetét vette volna, néhány rövidfilmet rendezett és szerepelt is bennük, ezeket saját YouTube-csatornájára töltötte fel. Emellett még egy rock bandában, a Slow Kids at Play-ben dobolt.

10 meglepő érdekesség a szülinapos Dylan O'Brienről

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · ·