FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 36. születésnapját Blake Lively – Íme 8 meglepő érdekesség a csodaszép színésznőről

Most ünnepli 36. születésnapját Blake Lively – Íme 8 meglepő érdekesség a csodaszép színésznőről

14978

Érdekességek Blake Lively színésznőről

Blake Lively első filmszerepe a Négyen egy gatyában című filmben volt, de a közönség A pletykafészek című sorozat Serena van der Woodseneként ismerte meg. 2011-ben ő alakította a Zöld Lámpás akcióban Carol Ferrist, a főszereplő szerelmét. Főszerepben láthattuk az Adaline varázslatos élete és A zátony című filmekben. A csodálatos színésznő a napokban ünnepli 36. születésnapját, melynek alkalmából egy picit igyekszünk jobban megismertetni a kedves Olvasókkal.

Blake Lively (Született: 1987. augusztus 25., Tarzana)

1. Gyerekkorában a szüleivel járt színjátszókörökbe, mert nem akarták bébiszitterre hagyni. 5 évesen majdnem megkapta a Mrs.Doubtfire – Apa csak egy van című film egyik szerepét.

2. 1998-ban debütált az édesapja rendezésében készült Sandmen című filmben, de nem keltette fel a film az érdeklődését a színészet iránt. Nem álmodozott fényes karrierről, mint testvérei, nem szerette volna folytatni ezt a pályát.

3. 2003-ben testvére, Eric elvitte Blake-et egy két hónapos európai utazásra, hátha ezzel kicsit a helyes útra tudja terelni, majd nem sokkal később az ügynökéhez is elvitte. Az ügynök pedig egy meghallgatási ajánlattal kereste a lányt, ez A négyen egy gatyában meghallgatása volt. Állítása szerint egyszerűen besétált a meghallgatásra, odaadott egy fotót magáról, majd bevallotta, hogy ő még soha sem dolgozott filmben. Csodák csodájára másnap felhívták, hogy övé a szerep.

4. Sokkal inkább koncentrált a tanulásra. A Burbank Gimnáziumba járt, ahol nemzetközileg elismert kórista lett, emellett osztálytitkár és pomponlány is volt.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · ·