FILMEZZUNK.HU
10 érdekesség, amit talán még nem tudtál Aaron Paul-ról

10 érdekesség, amit talán még nem tudtál Aaron Paul-ról

14598

Aaron Paul érdekességek

Aaron Paul Emmy-díjas amerikai színész, eddigi legismertebb szerepe Jesse Pinkman karaktere a Breaking Bad/Totál szívás című amerikai drámasorozatban. Ezen kívül az HBO Big Love/Hármastársak című sorozatában is feltűnik. Egyik főszerepet játssza Az utolsó ház balra c. filmben, mint Francis. Láthatjuk még a Vén Csajok Klubjában, és több népszerű sorozatban is vendégszerepet kapott, mint a Gyilkos elmék, Dr. Csont, X-akták, Szellemekkel suttogó, Isteni sugallat, Veronica Mars. A színész a napokban ünnepli születésének a 44. születésnapját, melynek alkalmából itt az idő egy picit jobban megismerkedni vele.

Kritika: El Camino: Totál szívás – A film (2019)

1) Aaron Paul Stuetevant édesapja baptista lelkész volt, így Aaron már kisgyemrek korában aktívan részt vett az egyházi programokon és rendezvényeken.

2) Nyolcadikos korában eldöntötte, hogy színész lesz, és a középiskola elvégzése után Los Angelesbe költözött, ahol eleinte jegyszedőként dolgozott a Universal Studios Movie Theatre-ben, Hollywoodban.

10 érdekesség, amit talán még nem tudtál Aaron Paul-ról

3) Karrierjét reklámfilmekben kezdte, és olyan márkák hirdetéseiben tűnt fel, mint a Kellogg’s, a Pepsi vagy a Pizza Hut.

4) Első televíziós szerepét a Beverly Hills 90210 egyik epizódjában kapta, de epizódszerepekben többek közt olyan sorozatokban is feltűnt, mint a Melrose Place, Az ügyosztály, az X-akták, a CSI: Helyszínelők, a Vészhelyzet, a CSI: Miami helyszínelők, a Gyilkos elmék vagy a Dr. Csont.

10 érdekesség, amit talán még nem tudtál Aaron Paul-ról

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · ·