FILMEZZUNK.HU
Itt vannak az első fotók az új Hófehérkéről

Nem elég befogadó – Kiírják az új Hófehérkéből a szerelmi szálat

588

Nem elég befogadó – Kiírják az új Hófehérkéből a szerelmi szálat

Rachel Zegler színésznő, aki a latin Hófehérkét alakítja az új „woke” Disney remake-ben, szidta az eredeti mesét, mondván: a Herceg egy „hátborzongató zaklató”, és a karakter összes jelenete „a vágószoba padlójára kerülhet”.

Itt vannak az első fotók az új Hófehérkéről

Rachel Zegler lesz az új Hófehérke

Zegler egy interjúban vonta kétségbe a film cselekményét, szerinte ugyanis Hófehérke szerelme, a Herceg “szó szerint zaklatja őt”, majd hozzátette: „ezúttal nem teszi ezt”. A színésznő elmondása alapján az emberek “egy teljesen más megközelítésű szerelmi történetre számíthatnak” majd. A Hófehérke új változata 2024 márciusában kerül a mozikba. Zegler már korábban is hangoztatta, hogy “ez a Hófehérke teljesen más lesz a már ismert műnél. Ez már nem 1937” – figyelmeztette a színésznő a Variety-t a tavalyi D23 Disney-rajongói expón

“Nem a herceg fogja megmenteni a lányt, és nem is az igaz szerelemről fog álmodozni”

– mondta, utalva arra, hogy a film a hangsúlyt inkább arra fogja helyezni, hogyan lesz Hófehérkéből „vezér”.

“Ez egy igazán hihetetlen történet, amelyben a fiatalok magukra találhatnak”

– tette hozzá. Nemrégiben került a nyilvánosság elé egy fotó, amelyen az látszik, hogy a “hét törpét” egy több rasszból és nemből álló, hipszterekből álló csapat játssza. A képről a Disney először azt mondta, hogy a fotók hamisak, majd órákkal később visszavonta a nyilatkozatot, és elismerte, hogy a képek valódiak, de nem „hivatalosak”, így a közönség még jobban összezavarodott, mint korábban.

Nyoma sincs a betegségnek – Bruce Willis a családjával hullámvasutazott Disneylandben (Videó!)

(Via Origo.hu)


Article Tags: · ·