FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 27. születésnapját Zendaya – Íme 10 meglepő érdekesség a csodaszép színésznőről

Most ünnepli 27. születésnapját Zendaya – Íme 10 meglepő érdekesség a csodaszép színésznőről

8696

Zendaya érdekességek

Zendaya amerikai színész és énekesnő, napjaink egyik felkapott színésznője, aki olyan blockbusterben kapott már lehetőséget, mint a Pókember: Hazatérés, vagy az HBO új sorozata az Euphoria. Karrierjét a Disney Channelnél kezdte, mikor megkapta az egyik főszereplő Rocky Blue szerepét az Indul a risza! című sorozatban Bella Thorne oldalán. Zendaya a napokban ünnepli születésének a 27. évfordulóját, melynek apropójából lássunk csak pár tényt, amit lehet, hogy eddig nem is gondoltál volna.

1) Zendaya születési neve Zendaya Maree Stoermer Coleman. 1996. szeptember 1-jén látta meg a napvilágot Californiában az Amerikai Egyesült Államokban. Édesapja Kazembe Ajamu Coleman, afroamerikai, míg édesanyja Claire Stroermer fehér családból származik.

2) Karrierét modellként kezdte, olyan márkák reklámaiban láthattuk, mint a Macy’s, a Mervyn vagy éppen az Old Navy. Ezután egy iCarlys reklámban szerepett Stefanie Scott színésznővel. Ugyanebben az évben Selena Gomezzel szerepelt közösen a Sears egyik divatreklámjában, mint egy táncosnő.

10 érdekesség, amit talán még nem tudtál Zendayaról

3) 2010-ben kapta meg élete átütő szerepet az Indul a risza! című amerikai tinisorozatban, ahol Bella Thorne oldalán feltűnt Rocky Blue szerepében. A sorozatban Bella és Zendaya olyan tiniket alakítanak, akik nagy álmuk, hogy profi táncosok legyenek, szerencséjükre a helyi showba be tudnak kerülni. A sorozat 2010-től 2013-ig futott, összesen három díjat zsebelt be, és tizennyolc jelölést kapott. 2011 és 2012 között Zendayát többször is jelölték a Young Artist Awardson is. 2014-ben pedig a Image Awardon jelölték is.

4) 2011-ben jelent meg legelső zeneszáma a Swag It Out, június 21-én kiadta a Watch Me című számát, amelyet Bella Thorne-nal együtt készítettek el; a a szám 86. helyet szerezte meg a Billboard Hot 100 listán.

The Greatest Showman (2017) - Előzetes

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·