FILMEZZUNK.HU
Salma Hayek kipakolt: kész trauma volt a szexjelenet Antonio Banderas-szal a közös filmjükben

Salma Hayek kipakolt: kész trauma volt a szexjelenet Antonio Banderas-szal

6772

Salma Hayek kipakolt: kész trauma volt a szexjelenet Antonio Banderas-szal

Robert Rodriguez 1995-ben mutatta be Desperado című filmjét, amely sok pozitív értékelést kapott, sőt, a színészek játékát is elismerően méltatták. Antonio Banderas alakította El Mariachit, míg Salma Hayek Carolinát. Kezdetben a két híresség a forgatókönyv alapján nem vállalt volna szexjelenetet, azonban a közös munka során észrevették a közöttük lévő kémia erősségét a készítők. Ennek következtében úgy döntöttek, hogy rögzítenek néhány intim pillanatot a kamera előtt. Ezt a témát Hayek nem éppen jó szemmel nézte, erről maga mesélt a Dax Shepard és Monica Padman által vezetett podcastjükban.

Salma Hayek kipakolt: kész trauma volt a szexjelenet Antonio Banderas-szal a közös filmjükben

A színésznő elmesélte, hogy a film rendezője számára olyan volt, mint egy testvér, míg a férfi a korábbi felesége, Elizabeth Avellán jó barátnője volt. Emiatt nem szeretett volna csalódást okozni nekik, ezért beleegyezett abba, hogy Antonio Banderasszal eljátsszák a szexjelenetet. Azonban azt a feltételt szabta, hogy csak a rendező és a felesége, valamint ő és a színészpartnere legyenek jelen a jelenet rögzítésekor.

“Amikor elkezdtük felvenni a jelenetet, elkezdtem zokogni. Annyit mondogattam, hogy “nem tudom, hogyan fogom én ezt megcsinálni. Félek.” Amitől nagyon tartottam, az Antonio volt, aki igazi úriemberként viselkedett, és még most is nagyon szoros barátságot ápolunk, de nagyon szabadelvű volt. Ez a tulajdonsága megriasztott engem, pedig semmiség volt. Bőgni kezdtem, erre ő: “úristen, most borzalmasan érzem magam”. Kínosan éreztem magam, hogy sírásba törtem ki.”

– emlékezett vissza a nehézségekre. Igazi traumaként élte meg a jelenet felvételét, de hangsúlyozta, sem a rendező, sem Banderas nem helyezett nyomást rá, mind a ketten tisztelettudóan és aranyosan viselkedtek vele.

“Még a törölközőt sem akartam ledobni magamról, ha ezt meg is tettem, két másodperc múlva már elkezdtem pityeregni. De végül túlestünk rajta, próbáltunk apait-anyait beleadni a jelenetbe.”

– tette hozzá. A szerelmeskedős jelenetet gyors vágásokkal oldották meg, Hayek szerint ez volt a legjobb megoldás, amit tehettek.

Döbbenet! Így néz ki a gyönyörű Jennifer Love Hewitt smink nélkül!

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·