FILMEZZUNK.HU
A legjobb kutyás filmek

A 15 legjobb kutyás film, amit feltétlen látnod kell

1097

3. 101 kiskutya /101 Dalmatians, 1961/

A dalmát kutyapár kölykeit elrabolja Szörnyella De Frász, aki a bundájához szeretné a kölykök bőrét felhasználni. A kutyaszülők elindulnak megkeresni kicsinyeiket. Különböző kalandokon keresztül találnak rá az övéikkel együtt összesen 101 dalmát kiskutyára, akikkel elindulnak hazafelé, gazdáikhoz. Sajnálatos módon Szörnyella észreveszi a kiskutyusok eltűnését, és megindul az üldözés….

101 kiskutya /101 Dalmatians, 1961/

2. Hacsi – A leghűségesebb barát /Hachiko: A Dog’s Story, 2009/

Amikor Parker (Richard Gere) professzor egy napon a munkából hazafelé egy gazdátlan kutyakölyköt talál a pályaudvaron, még nem sejti, hogy egy rendkívüli barátság veszi kezdetét. Bár felesége csak vonakodva fogadja be a kis japán akita kutyát, Parker szívét rögtön meghódítja Hacsi. A vidám kutyus hamarosan minden reggel elkíséri a professzort a pályaudvarra, majd minden este elé megy. Egy nap azonban Hacsi hiába várja gazdája visszatértét…

Hacsi - A leghűségesebb barát /Hachiko: A Dog's Story, 2009/

1. Lassie /Lassie, 2005/

Kutyás filmek toplistánk első helyezettje egy yorkshire-i bányászfaluban élő kisfiúról és hűséges kutyájáról szól. Mivel nehéz idők járnak a Carraclough családra, kénytelenek eladni szeretett skótjuhász kutyájukat, Lassie-t Rudling hercegének. Lassie-t gazdáitól ötszáz mérföldre, a Skócia északi partjainál álló hercegi kastélyba szállítják, ahonnan csodával határos módon megszökik. Így kezdődik a Nagy-Britannia csodaszép tájait átszelő, hihetetlen utazás, amelynek során Lassie számtalan veszéllyel néz szembe, hogy átkelhessen az országon, és időben hazatérjen karácsonyra.

Lassie /Lassie, 2005/

Maga a rendező, James Cameron válaszolta meg a Titanic legnagyobb kérdését

Az összeállított kutyás filmek toplistája tartalmazza a te kedvencedet is? Ha szeretnéd, oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon, hogy melyik a te favoritod! A kutyás filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik!

(Kutyás filmek történeteinek forrása: filmkatalogus.hu)

//Noncsi és batigoool//

Mentés

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·