FILMEZZUNK.HU
A legokosabb filmsztárok a világon

Elképesztően meglepő lista a világ 10 legokosabb színészéről

112387

6. Mayim Bialik

Ez a különleges színésznő kakukktojás Hollywoodban. Mayim Bialik egy különös PhD fokozattal rendelkező színésznő, aki így sokak szemében valódi zseni a filmiparban. Most már, hogy mindenki kíváncsi mi is az, amit ő csinált. Akkor kezdem is az elejéről, és elmesélem, hogy az általános és középiskolát Észak-Hollywoodban végezte el, majd felvételt nyert a Harvardra és a Yale-re is, de ő a U.C.L.A-t választotta, ahol diplomát szerzett idegtudományból.

Mayim Bialik

A zseniális rész még csak most jön, amikor is folytatta tanulmányait és elment, hogy PhD-t szerezzen idegtudományból, a doktori disszertációjában az agy egy részét vizsgálta, hogy hogyan viselkedik a beteg egy ritka betegség hatására.

Az élete színésznőként nem szakadt meg, ebben az időben is szerepelt filmekben és televíziós sorozatokban is, és animációs filmekhez is kölcsönözte a hangját. Mindemellett kapott egy szerepet az Agymenőkben, ahol egy idegtudománnyal foglalkozó nőt kellett játszania.

5. Conan O’Brien

Tv-s házigazdának lenni kemény meló, és a Late Night , Saturday Night Live és a The Tonight Show előadója, Conan O’Brien a legjobb példa arra, amikor a zseni a komikussal keveredik. Conan O’Brien tinédzserként a Brookline High Schoolban tanult és az iskolai újság felelős szerkesztője is, majd amikor felsőéves lett, igazolta, hogy fényes jövő előtt áll.

Conan O’Brien

A végzős búcsúbeszédet is ő mondhatta el a középiskolában, később a Harvard egyetemen szerzett Magna cum laude diplomát történelem és irodalom szakon 1985-ben. A humoros íráskészségnek már a középiskola óta birtokában van, ahol díjat is kapott egy íróversenyen, majd később a Harvardon is folytatta az írást a Harvard vicclapjában a Harvard Lampoonban.

Írói karrierje során sikerült felverekednie magát a humorista szakma legjobbjai közé, és a vörös hajú tv-s házigazda élete továbbra is az emberek megnevettetése.

4. Lisa Kudrow

Lisa Kudrow a népszerű Jóbarátok Tv sorozat híres színésze. A színész, komikus, producer és író a L. A. középiskolában érettségizett, majd az apja nyomdokait követte. Egy koedukált bölcsészettudományi magániskolába, a Vassar College-ba ment, ami azt jelentette, hogy biológiát fog tanulni, majd később, miután befejezte, csatlakozik az apjához a kutatásban

A következő 8 éveben a fejfájás okait kutatta és az apja oldalán az orvosi kutatócsoport tagja volt, akik azt a célt tűzték ki, hogy a balkezesek körében vizsgálják a Cluster fejfájást, Lisa ennek a területnek a kiváló ismerője lett később.

Lisa Kudrow

A híres filmsztár és komikus sose volt az a típus, akiről az gondolta az ember, hogy egy orvosi kutató, hiszen korai karrierje azt vetítette előre, hogy a sorozatok illetve a szórakoztató ipar fog bejönni neki a legjobban.

Tehát ellentétben azzal, amit tanult és dolgozott egy olyan szerepben landolt, ahol egy buta karaktert, kellett játszania. Ez volt Phoebe Buffay, ami híressé tette őt az egész világon.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·