FILMEZZUNK.HU
Hírességek, akik tényleg tudnak spórolni

Hírességek, akik tényleg tudnak spórolni

1832

Hírességek, akik tényleg tudnak spórolni

A celebek hatalmas vagyonokat kaszálnak be a médiában, legyen szó reklámról, televíziós meghívásról, vagy filmekről. A sztároknak nem kell fogcsikorgatva azon agyalniuk, hogy hogy jöjjenek ki a hónap végén. Bármit megvehetnek maguknak, határ a csillagos ég. Ám vannak olyan hírességek, akiket bár felvet a pénz, mégis megnézik mire költenek és csak a legszükségesebbeket veszik meg. Nem is gondolnád, mi mindenre sajnálják a pénzt! Mostani cikkünkben olyan spórolós sztárokról lesz  szó, akik túlzás nélkül a világon a leghíresebbek és legsikeresebbek közé tartoznak, ezzel együtt a leggazdagabbak közé is, mégsem szórják a pénzt.

1. Jennifer Lopez

Lehet, nem is gondolnád, de Los Angeles-ben a fodrászszalonok JLO-nak a „pay-lo” becenevet adták. Mindig a legdrágább szalonokba jár, sokféle kezelést kér, de fizetni nem akar értük. Úgy gondolja, hogy a jelenléte elég fizetség a fodrászatok számára, és borravalót sem szokott hátra hagyni. Mentségére legyen mondva, tény, hogy óriási reklám az adott fodrászszalonoknak, ha JLo megemlíti egy-egy posztjában őket, de emellett Jennifer Lopez sokat jótékonykodik és adományoz, így, még ha az egyik oldalon spórol is, a másik oldalon kiegyenlíti a „számlát”.

10 híresség, aki a semmiből lett világsztár

2. Kirsten Dunst

A színésznő szintén úgy gondolja, hogy bizonyos dolgok egyszerűen járnak neki, mindenféle fizetség nélkül. Miután ingyen megebédelt, megvacsorázott a legdrágább éttermekben, Kirsten Dunst nem hajlandó borravalót adni. Persze, azt ne felejtsük ki a történetből, hogy az éttermek megállapodást szoktak kötni a sztárokkal, hogy ingyen étkezés fejében reklámozzák őket. Borravalót azonban ilyenkor is illik adni.

Döbbenet! A Pókember filmek sztárja mára teljesen felismerhetetlenné vált a drogok miatt

3. Sarah Jessica Parker

Habár Sarah Jessica Parker vagyonát körülbelül 200 millió dollárra becsülik, a színésznő mégsem a féktelenül költekezők közé tartozik. Tény, hogy mindig a legújabb divat szerint öltözik, a legmárkásabb ruhákban jár, de ezeknek nagy része szponzoráció, azaz a színésznő szerződést köt a forgalmazókkal, miszerint ingyen megkapja a ruhákat, kiegészítőket azért, hogy viselje, reklámozza. Ez a sztárok esetében nem újdonság, ami viszont az: a pletykák szerint a gyerekeinek szeret használt ruhákat vásárolni.

Felette is eljárt az idő, így néz ki a valóságban az egykor dögös Sarah Jessica Parker

4. Lady Gaga

A különc megjelenéséről ismertté vált énekesnő mára már a legstílusosabb sztárok közé tartozik, bár még most is képes meghökkenteni a nagyvilágot egy-egy extrém szettel. Lady Gaga vagyona még Sarah Jessica Parkerénél is nagyobb, ugyanis 300 millió dollárra becsülik, de egy régi szokásától a mai napig nem tudott, és nem is akar megválni. A szóbeszéd szerint ez pedig nem más, mint a kuponozás: úgy hírlik, hogy rendszerint kedvezményekre jogosító kuponokkal megy a szupermarketekbe, hogy ezzel is spóroljon.

10 világsztár, akik krónikus betegségben szenvednek

Szerző: MéziMcFly

Hová tűnt Jennifer Lopez? A gyönyörű sztár nagyon visszafogott lett a közösségi médiában


Article Tags: · · · · ·