FILMEZZUNK.HU
Idris Elba érdekességek

10 meglepő érdekesség a szülinapos Idris Elbáról

5469

Idris Elba érdekességek

A People magazin által 2020-ban a világ legszexibb férfijának választott Idris Elba a napokban ünnepli születésnapját, melynek alkalmából íme tíz meglepő érdekesség, amit nagy valószínűség szerint még nem hallottál napjaink egyik legfelkapottabb színészéről.

Hihetetlen, de ezt a 20 színészt még egyszer sem jelölték Oscar-díjra

1) Idrissa Akuna Elba 1972. szeptember 6-án született Londonban. Egyetlen gyermek, édesapja, Winston Sierra Leone-i származású gyári munkás, édesanyja Eve, Ghánában született, hivatalnok.

2) Idris Londonban, East Ham-ben nőtt fel. Besegített nagybátyja vállalkozásában, aki DJ-ként kereste a kenyerét, esküvőkön vállalt munkát. Egy év elteltével barátaival saját DJ céget alapított.

Idris Elba érdekességek

3) 1988-ban otthagyta az iskolát, és felvételt nyert a National Youth Music Theatre-be egy öszöndíjnak köszönhtően. Ezt követően olyan munkákkal kereste a kenyerét, mint kerékcserélés, értékesítés, gyári munka. 1991-ben Big Driis néven night clubokban lépett fel DJ-ként, ami mellett meghallgatásokra járt.

4) A húszas évei elején kezdett el tévés produkciók meghallgatásaira járni, sikerrel szerepelt hazájában és a tengerentúlon is. Pályafutása kezdetén olyan sorozatokban tűnt fel, mint a The Bill (1984), a The Ruth Rendell Mysteries (1987), az Ultraviolet (1998), a Dangerfield (1995) vagy a Family Affairs (1997).

Idris Elba érdekességek

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·