FILMEZZUNK.HU
10 Michael Keaton film, amit mindenképpen látnod kell

10 Michael Keaton film, amit mindenképpen látnod kell

12243

6. Pókember: Hazatérés (Spider-Man: Homecoming, 2017)

Kamaszodni eleve nem könnyű, és Peter nem arról híres, hogy feltalálja magát. Nagyon vicces srác, mégsem tartozik a nagymenők közé. Nappal. Éjszaka azonban övé a nagyváros, és nemcsak utcaszinten. Különleges szerkóban lendül felhőkarcolóról felhőkarcolóra, nem lehet meglépni előle és nem könnyű legyőzni. Eddig legalábbis senkinek sem sikerült. De a Pókember most egészen új ellenségekkel találkozik, és úgy tűnik, még a szokásos humora is kevés lehet hozzá, hogy életben maradjon. Az új bajban új szövetségesek után kell néznie.

Pókember: Hazatérés (Spider-Man: Homecoming, 2017)

Tudtad, hogy…?

… a filmet a Marvel és a Sony közösen készítette? A Sony állta a film teljes büdzséjét (175M) a Marvel meg a megvalósításért volt felelős , a pénzen meg úgy osztoznak , hogy a Sony-é lesz az film egész bevétele, a Marvel meg kapja a játékokból, promóciókból befolyt összeget.

5. Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje) (Birdman, 2014)

Riggan Thomson (Michael Keaton) hajdanában nagy hírnévnek örvendett a The Birdman filmekben nyújtott alakításának köszönhetően. A stúdió a franchise negyedik részét tervezi, de nem tudnak megegyezni a régi főszereplővel. Thomsonnak más tervei vannak, szeretne búcsút inteni a hollywoodi filmgyárnak, és inkább musicalt rendezne a Broadwayen. Munkához is lát, a darab premierje pedig vészesen közeleg, de egyre több nehézség adódik, amivel úgy fest, már nem tud megbirkózni. A kudarc elkerülhetetlennek tűnik, amikor a musical főszerepét alakító színész lesérül.

Birdman avagy a mellőzés meglepő ereje 2014

Tudtad, hogy…?

… Michael Keaton bevallotta, hogy soha még nem volt ilyen nehéz szerepe, mint ez? Hozzátette, hogy bár Riggan Thomson és az ő karrierjében számos hasonlóság akad, mint emberek, igen különbözőek.

4. A kispapa (Mr. Mom, 1983)

Jacket, a háromgyerekes családapát elbocsájtják a munkahelyéről, és mivel a felesége előbb talál állást, kénytelen ő magára venni a háztartás és a gyermeknevelés terheit. A feladat sokkal nehezebb, mint amilyennek látszik, ám a megbokrosodó háztartási gépek, a kezelhetetlen kiskölykök és a “szülés utáni” depresszió ellenére Jack elhatározza, hogy az otthoni munkában is tökéleteset fog alkotni.

A kispapa (Mr. Mom, 1983)

Tudtad, hogy…?

… ez Michael Keaton első olyan filmje, amiben ő kapta a legmagasabb fizetést?

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·