FILMEZZUNK.HU
10 Michael Keaton film, amit mindenképpen látnod kell

10 Michael Keaton film, amit mindenképpen látnod kell

12245

3. Az alapító (The Founder, 2016)

Az illinois-i üzletember, Ray Kroc megismerkedik a Kalifornia déli részén hamburgerezőt üzemeltető McDonald fivérekkel az 1950-es években. Krocot lenyűgözi az étterem gyors kiszolgálási rendszere, s ügyesen manőverezve átveszi az irányítást a vállalkozás felett; hamarosan milliárdos birodalommá és a világ egyik legismertebb márkanevévé fejleszti a McDonald’sot.

Az alapító (The Founder, 2016)

Tudtad, hogy…?

… egy hosszú és nehéz forgatási nap után Michael Keaton 2 teherautónyi fagylaltot hozatott a kimerült stábtagoknak?

2. Batman – A denevérember (Batman, 1989)

Bruce Wayne kettős életet él. Nappal egy milliomos playboy szerepét játssza, éjszaka pedig a bűntől szennyezett Gotham igazságosztó lovagja. A Denevérember kilétére mindenki kíváncsi, többek között a az újságírónő Vicki Vale, és az elvetelmült de brilináns bűnöző, Joker is.

Batman - Denevérember (1989)

Tudtad, hogy…?

… Michael Keaton egy interjúban elmondta, hogy a Batman ruhában klausztrofóbiás volt, ezért tudta hitelesen eljátszani a rezzenéstelen arcú karaktert?

1. Spotlight – Egy nyomozás részletei (Spotlight, 2015)

A Spotlight – Egy nyomozás részletei című thrillerben a Boston Globe új főszerkesztőt kap, aki azonnal mozgósítani kezdi a lap újságíróit. Feladatul tűzi ki a firkászoknak, hogy derítsenek fel egy korábbi esetet, mely során gyermekmolesztálással vádoltak meg egy katolikus papot. Az újságíró-stáb megdöbbentő tényekre bukkan a nyomozás során, mely nem csak egész életüket, a lap jövőjét, de Boston városának gondolkodását is nagyban átformálja…

Spotlight - Egy nyomozás részletei 2015

Tudtad, hogy…?

… 2016-ban megkapta a produkció a legjobb filmnek járó Oscar-díjat?

Rémisztő! Carrie Fisher szinte napra pontosan megjósolta a halála napját

Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Michael Keaton produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek és érdekességek forrása)

//spencer//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·