FILMEZZUNK.HU
Későn vették észre a betegségét, ebbe halt bele Kirstie Alley

Későn vették észre a betegségét, ebbe halt bele Kirstie Alley

4047

Későn vették észre a betegségét, ebbe halt bele Kirstie Alley

2022 egyik legsokkolóbb híre volt, amikor rövid betegség után meghalt, 71 éves korában Kirstie Alley a Nicsak, ki beszél? sztárja. Alley haláláról gyerekei, True és Lillie Parker számoltak be a Twitteren. A színésznő halálát rákbetegség okozta, amelyet csak a közelmúltban diagnosztizáltak nála.

Szörnyen elhízott Kirstie Alley, a Nicsak, ki beszél sztárja

ELKÉPESZTŐ VILLA – ÉPÍTECHTURE:

Az Entertainment Tonight felkereste Alley orvosát, Dr. Mark Friedmant onkológiai specialistát, aki elárulta, hogy a színésznő halálát a vastagbélrák okozta. Az orvos megjegyezte, hogy a rák ezen fajtája alattomos, mivel nagyon sokat teljesen tünetmentesek az utolsó pillanatig.

„Vannak a vastagbélrákra utaló jelek, ilyen például a végbélvérzés, a bélműködési szokások megváltozása, erős hasi fájdalom, megmagyarázhatatlan fogyás. Akiknél ezek közül a tünetek közül bármelyik jelentkezik, rendkívül fontos, hogy orvoshoz forduljon, hiszen ha időben elcsípik a betegséget, jóval nagyobb az esély a gyógyulásra.”

Nem sokkal a halálhír megjelenése után Alley számos korábbi színésztársa, köztük Ted Danson, John Travolta, Kelsey Grammar és még sokan mások is megszólaltak.

“Kirstie volt az egyik legkülönlegesebb ember az életemben. Szeretlek, tudom, hogy még egyszer találkozunk!”

– írta Travolta.

Carrie Fisher és Harrison Ford totál részegek voltak leghíresebb filmjük forgatásán

(Via Hirado.hu)


Article Tags: ·