FILMEZZUNK.HU
A Daredevilt játszó Charlie Cox lehet a következő James Bond

A Daredevilt játszó Charlie Cox lehet a következő James Bond

1194

A Daredevilt játszó Charlie Cox lehet a következő James Bond

Ki lesz Daniel Craig utódja James Bond szerepében? Rengetegszer feltették már ezt a kérdést, hiszen mégiscsak a világ egyik legismertebb franchise-ának főszerepéről van szó, ami alapjaiban meghatározhatja az azt játszó színész karrierjének következő 10-15 évét. Szóval a producereknek és magának a kiválasztott színésznek is alaposan meg kell fontolnia azt, hogy elvállalja-e ezt a hosszú távú megbízatást.

10 meglepő érdekesség, amit nem gondoltál volna Charlie Cox-ról

Ha azon megy is a vita, hogy Bondot fehér vagy fekete, férfi vagy női színész játssza legközelebb, a legtöbben talán abban egyetértenek, hogy az illetőnek ha törik, ha szakad, britnek kell lennie. Éppen ezért az összes valamire való színész neve felmerült már az Egyesült Királyságból, így Daredevil megformálója, Charlie Cox sem úszhatta meg a dolgot. Coxot a közelmúltban az Árulás című minisorozat főszerepében láthattuk, hamarosan pedig jön majd a Daredevil: Born Again, amit a Marvel Studiosnak forgat. De hogy James Bondként is felmerüljön a neve, az még egy kicsit őt is meglepte. Az Árulás kapcsán nemrég interjút készítettek a színésszel, ahol ez a Bonddal kapcsolatos pletyka is előkerült:

“Egyáltalán rajta van a nevem azon a listán? Te vagy az első ember, akitől ezt hallom. Valaki pont erről beszélt a minap, és azt mondta, hogy lehet fogadni arra, ki lesz a következő Bond. Majd odafordult hozzám, és azt mondta: ‘De rád nem, bocsi.’ Az az igazság, hogy szerintem bőven vannak nálam jobb jelöltek is erre a szerepre. A ‘bondságot’ egyébként egy kicsit én is megtapasztalhattam az Árulás főszerepében, meg egy kicsit a Daredevillel is. Egy szuperhőst megformálni nem sokban különbözik tőle.”

Általában minden komoly dolog egy pletykával kezdődik, szóval Charlie Cox rajongók kezdhetnek reménykedni, hogy kedvenc színészük fogja a Vodka-Martinit szürcsölgetni.

Mindenkit sokkol a Marvel sorozatának szexjelenete – A rajongók ki vannak akadva

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·