FILMEZZUNK.HU
A XXI. század 20 legszórakoztatóbb vígjátéka

A XXI. század 20 legszórakoztatóbb vígjátéka

68088

10. Gyerekjáték (2007, The Game Plan)

Joe Kingman (Dwayne Johnson) élete maga a tökéletesség: milliókat keres, élete egy hatalmas buli, ráadásul csapatának egyik legnépszerűbb alakja. A Boston egy ilyen hátvéddel akár a bajnoki címre is esélyes lehet, ám egy váratlan esemény mindent romba dönthet: kiderül, hogy Johnstonnak van egy hét éves kislánya – egy egyéjszakás kaland gyümölcse. Ettől kezdve kénytelen a bulizós, randizós és focizós életét lecserélni egy balettórára járós, esti mesélős, babázós létformára.

Gyerekjáték (2007, The Game Plan)

9. Nász-ajánlat (2009, The Proposal)

Margaret Tate (Sandra Bullock) sikeres üzletasszony, aki nem kímél semmit és senkit, ha munkáról van szó. Hajcsársága miatt senki sem szereti a munkahelyén, amit most úgy tűnik, hogy el fog veszíteni: a bevándorlásiak ki akarják toloncolni az Egyesült Államokból, haza Kanadába. Hirtelen ötlettől vezérelve bejelenti, hogy ő és asszisztense (Ryan Reynolds) már eljegyezték egymást, és össze fognak házasodni. A bevándorlási hivatal persze gyanakodni kezd, és vizsgálatnak veti alá a párt. Egy hétvégéjük van, hogy eléggé megismerjék egymást ahhoz, hogy átmenjenek a teszten. Alaszkába utaznak a férfi szüleihez egy családi összejövetelre, na meg bejelenteni a nagy hírt, eljegyzésüket.

8. Bérgyilkos a szomszédom (2000, The Whole Nine Yards)

Oznak becézett Nicholas Oseransky (Matthew Perry) kiégett, házasságába belefáradt fogorvos, aki sivár és eseménytelen életet él. Öt éve impotens, a feleségét már csak az életbiztosítása érdekli. Ekkor azonban beköltözik a szomszédba Tulipán Jimmy (Bruce Willis), a maffia bérgyilkosa, Oz pedig zavaros bosszúdrámába keveredik.

Bérgyilkos a szomszédom 2000

7. Csontdaráló (2005, The Longest Yard)

Paul Crewe (Adam Sandler), az első ligás profi amerikai futballista, remek hátvéd-irányító sittre kerül, persze abba a börtönbe, ahol az őrökből kiváló – és hegyomlásszerű – focicsapat verbuválódott össze. A szikár és kellően aljas börtönigazgató ráveszi Crewe-t, hogy az elítéltekből toborozzon teamet, gyakorló bokszzsák jelleggel. A rabok kezdetben nehezen állnak kötélnek, Crewe és segítői azzal motiválják őket, hogy a pályán legálisan elégtételt vehetnek az őrökön…

Csontdaráló (2005)

6. A bakancslista (2007, The Bucket List)

Edward Cole (Jack Nicholson) és Carter Chambers (Morgan Freeman) haldokló rákbetegek, akik listát írnak arról, hogy mi mindent kell még elintézniük a haláluk előtt. Ezután megszöknek a klinikáról, hogy életük utolsó nagy kalandjaként körbeutazzák a világot. Beutazzák Amerikát, száguldanak, ejtőernyővel ugranak, rég látott rokonokat látogatnak meg… nincs mit veszteniük, és sokat nyerhetnek. Például egy új barátot.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·