FILMEZZUNK.HU
Befutott a következő Poirot-film, a Szeánsz Velencében legújabb előzetese!

Itt a következő Poirot-film, a Szeánsz Velencében új, magyar szinkronos előzetese!

4409

Itt a következő Poirot-film, a Szeánsz Velencében új, magyar szinkronos előzetese!

A Haunting in Venice (Szeánsz Velencében) című produkcióban Kenneth Branagh alakítja Hercule Poirot belga detektívet, a további szerepekben pedig Tina Fey, Jamie Dornan, Michelle Yeoh, Kyle Allen, Camille Cottin, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly, valamint Riccardo Scamarico is látható. Íme a vadonatúj előzetes magyar nyelvű változata:

A második világháború után Velencében játszódó halloweeni krimiben a már visszavonult Poirot részt vesz egy szeánszon, ám az egyik vendéget megölik, és az egykori mesterdetektív ismét nyomozni kezd, hogy kiderítse, ki volt a gyilkos. A novella Magyarországon Ellopott gyilkosság illetve Halloween és halál címen ismert és eredetileg nem Velencében, hanem Angliában játszódik.

Branagh és a stúdió már korábban is elmondta, hogy a terveik szerint a Szeánsz Velencében az írónő egy kevéssé ismert krimije nyomán készül és Olaszországban játszódik. A brit színész-rendező korábban a Gyilkosság az Orient expresszen és a Halál a Níluson című Christie-regényeket is adaptálta. Az Szeánsz Velencében forgatókönyvét Michael Green írta, a film producere Judy Hofflund, Ridley Scott, Simon Kinberg és Mark Gordon, executive producere pedig Louise Killin és James Prichard.

Dennis Quaid elmesélte, hogyan találta meg Istenbe vetett hitét: „Egyedül Jézus ad nekem erőt”

(Via Filmsor.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·