FILMEZZUNK.HU
Ma ünnepli 36. születésnapját Hilary Duff – Íme 10 érdekesség a szülinapos színésznőről

Ma ünnepli 36. születésnapját Hilary Duff – Íme 10 érdekesség a szülinapos színésznőről

7788

Hilary Duff érdekességek

Hilary Duff, születési nevén Hilary Erhard Duff karrierjét gyerekszínészként kezdte, a népszerűséget a Lizzie McGuire sorozat hozta meg a számára, azóta számos főszerepben volt látható. Legsikeresebb filmjei a Tucatjával olcsóbb (2003), vagy a Csáó, Lizzie! (2004). 2005-ben csaknem 15 millió dollárt keresett. Színészi pályája mellett az éneklést sem hanyagolta el, ugyanis megjelent három stúdióalbuma és négy világ körüli turnén is részt vett. Az énekes-színésznő 1987. szeptember 28-án látta meg a napvilágot, azaz napra pontosan 36 évvel ezelőtt. Születésnapja alkalmából összeválogattunk néhány érdekességet az életéből, amivel nagy valószínűség szerint még nem találkoztál.

10 érdekesség Hilary Duff színésznő-énekesről

Hilary Erhard Duff karrierjét gyerekszínészként kezdte, a népszerűséget a Lizzie McGuire sorozat hozta meg a számára, azóta számos főszerepben volt látható

1. Édesanyja arra bátorította Hilaryt, hogy vegyen színi órákat nővére, Haylie mellett, minek eredményeként a két lány szerepeket nyert el különböző színházi előadásokban. Hat és nyolc évesen a Duff-testvérek balettezni kezdtek tanulni a texasi San Antonioban.

2. A testvérpáros több éven keresztül különféle TV-s reklámokban szerepeltek. Nem egyszer a Barbie babákat reklámozta, míg nővérével, Haylie Duff-fal együtt szerepelt az Icebreakers rágógumi reklámjában.

10 érdekesség Hilary Duff színésznő-énekesről

3. Háromszor is jelölték az év legrosszabb színésznőjének járó Arany Málna-díjra (Los Angeles-i tündérmese, Tucatjával olcsóbb 2., Lányok a pácban), de szerencséjére „megnyerni” egyszer sem sikerült.

4. Hatalmas pénzösszeget adományozott a Katrina hurrikán áldozatainak, és ő lett a nemzetközi szóvivője a Kids With A Cause segélyszervezetnek.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · ·