FILMEZZUNK.HU
David Duchovnyval itt az új Kedvencek temetője-film előzetese! - Pet Sematary: Bloodlines

David Duchovnyval itt az új Kedvencek temetője-film előzetese!

1025

David Duchovnyval itt az új Kedvencek temetője-film előzetese!

Stephen King Pet Sematary című regényének világában a halál sosem végleges. Hogy mi is pontosan az a démoni erő, amely a halottakat feltámasztja Ludlowban, azt most egy újabb fejezetből ismerhetjük meg, érkezik ugyanis a Pet Sematary: Bloodlines, amelyhez frissen landolt az előzetes is.

A fiatal Jud Crandall nem csak a szülővárosa földje alatt várakozó ősi veszedelemmel, hanem a sötét családi történelemmel is szembesül, amely örökre Ludlow-hoz és annak átkához köti. A horror nagyon hamar elszabadul, így hőseinknek nem sok választása marad, miként is akadályozzák meg a teljes sötétség uralkodását.

A Pet Sematary: Bloodlines lesz King kultikus regényének negyedik adaptációja, amely parádés szereposztást kapott, hiszen a produkció fedélzetén ott van David Duchovny, Pam Grier, Henry Thomas, Samantha Mathis, Natalie Alyn Lind, Forrest Goodluck és Jack Mulhern. A film októberben debütál a Paramount+-on, így hazai nézők várhatóan a SkyShowtime-on tekinthetik majd meg, erről azonban egyelőre nem látott napvilágot hivatalos információ.

10 Stephen King filmadaptáció, amit látnod kell

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·