FILMEZZUNK.HU
10 kihagyhatatlan bérgyilkosos film, amit látni kell

10 kihagyhatatlan bérgyilkosos film, amit látni kell

38670

6. Bérgyilkos a szomszédom (The Whole Nine Yards, 2000)

Nicholas „Oz” Oseransky (Matthew Perry) nem egy karakán férfi, sokkal inkább egy jóhiszemű balfék. Fogorvosként szép pénzt keres, amit felesége, Sophie (Rosanna Arquette) örömmel költ el. Kettőjük kapcsolata nem túl rózsás, köztudott, hogy a nő időnként félrelép. Oz azonban képtelen kirúgni a nőt. A család életét teljesen felborítja az új szomszéd, aki nem más, mint Jimmy (Bruce Willis), a rettegett bérgyilkos. Oz véletlenül belecsöppen egy maffia ügyletbe, ráadásul felesége is meg akarja öletni. Eközben Jimmy bosszút szeretne állni Gogolakon (Kevin Pollak), aki pedig Oz fejére vadászik. Oz csak nyugalmat szeretne, meg persze Jimmy feleségét, Cynthiát (Natasha Henstridge ).

Bérgyilkos a szomszédom 2000

5. Nem vénnek való vidék (No Country for Old Men, 2007)

A mexikói határ közelében Llewelyn Moss (Josh Brolin) talál egy teherautót, néhány hullát, rengeteg kokaint és két millió dollárt. Vesztére Moss elteszi a pénzt, és ezzel a saját és a környékbeliek nyakára szabadít egy titokzatos idegent, Anton Chigurht (Javier Bardem). Anton ugyanis a pénzt keresi, ám módszerei kellően kegyetlenek ahhoz, hogy még a sokat látott, és az életből kiábrándult Bell sheriffet (Tommy Lee Jones) is megdöbbentsék.

Nem vénnek való vidék 2007

4. John Wick (2014)

John Wick (Keanu Reeves) nem akar túl sokat, csupán nyugodt életet. Kutyája, sportkocsija, üres és hideg lakása éppen elég komfortot biztosít számára. Azonban egy nyugdíjas bérgyilkos nem hagyhatja szó nélkül, ha ártanak neki. Előkerülnek a régi fegyverek, és John bosszúhadjáratba kezd. Ő az egyszemélyes hadsereg, akinek gengszterek és bérgyilkosok egész hadával kell szembenéznie. New York valódi csatatérré változik.

Hétvégi bevételi lista, USA – 2017. február 10-12.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·