FILMEZZUNK.HU
10 érdekesség, amit még nem tudtál Susan Sarandon-ról

10 érdekesség, amit még nem tudtál a 77. születésnapját ma ünneplő Susan Sarandon-ról

3436

10 érdekesség, amit még nem tudtál a 77. születésnapját ma ünneplő Susan Sarandon-ról

Susan Sarandon 1946. október 4-én született, amerikai színésznő, aki olyan ismert filmekben játszott már, mint a Thelma és Louise, a Hölgyválasz, vagy éppen az Édesek és mostohák. Számtalan díj tulajdonosa, többek között 1995-ben Oscar-díjat is nyert a Ments meg, Uram! című film női főszerepéért. Alábbi összeállításunkban a még 77 évesen is lenyűgöző színésznőről tudhattok meg néhány érdekességet, amit talán még nem hallottatok.

Susan Sarandon (71 éves)

1) Susan Sarandon, eredeti nevén Susan Abigail Tomelin egy hithű, 9 gyermekes katolikus család legidősebb gyermekeként született.

2) Édesanyja, Leonora Marie Criscione olasz származású, édesapja Phillip Leslie Tomalin, amerikai televíziós producer volt, de bárénekesként is dolgozott.

10 érdekesség, amit még nem tudtál Susan Sarandon-ról

3) 1964-ben ismerkedett meg Chris Sarandonnal, akihez 1967-ben feleségül ment.

4) 1969-ben elkísérte férjét egy meghallgatásra, mely azzal végződött, hogy a párját nem szerződtették, ő azonban megkapta a Joe (1970) főszerepét. Ez volt élete első filmes szerepe, és ettől fogva a karrierje is szépen beindult. Egyre másra jöttek a jobbnál jobb szerepek, ám házassága kezdett megromlani, 1979-ben végül elvált a férjétől.

Színésznők, akiket ma már lehetetlenség felismerni az első filmjükben

A Joe című filmben és most

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·