FILMEZZUNK.HU
Új magyar film a láthatáron, ráadásul a Dallas egykori szívtiprója lesz benne a főszereplő - Lepattanó

Új magyar film a láthatáron, ráadásul a Dallas egykori szívtiprója lesz benne a főszereplő

416

Új magyar film a láthatáron, ráadásul a Dallas egykori szívtiprója lesz benne a főszereplő

A Dallas című televíziós sorozatból ismert Patrick Duffy és Scherer Péter főszereplésével gombfociőrültekről szóló vígjáték forog október 12-ig Magyarországon. Vékes Csaba Lepattanó című romantikus sportvígjátéka várhatóan jövőre kerül a magyar mozikba.

Új magyar film a láthatáron, ráadásul a Dallas egykori szívtiprója lesz benne a főszereplő - Lepattanó

Scherer Péter egy fanatikus gombfociversenyzőt, a Dallas Bobbyja, Patrrick Duffy pedig mecénást játszik a romantikus sportvígjátékban, amely az esendőségről, szeretetről, kitartásról, a gombfoci szerelmeseiről szól, és egyúttal tiszteleg a magyar játék előtt. A történetben a főszereplőnek, Kálmánnak (Scherer Péter) a gombfoci véresen komoly sportág. Csapatával épp az Európa-bajnokságra készül, ám a selejtező hajrájában pénzügyi okokból kizárják őket. Mindannyiuk élete válságba jut, de ekkor egy milliárdos (Patrick Duffy) tévedéséből százmillió forint landol a számlájukon. Így újra esélyük nyílik kijutni az Eb-re, hacsak le nem buknak addig. A produkció kapcsán a készítők hangsúlyozták, hogy a főhősöket alakító színészek a forgatást megelőző

A főszereplők között lesz még Derzsi Dezső, Waskovics Andrea, Katona László és Fekete Zsolt. A további szerepeket egyebek mellett Rába Roland, Gyuricza István, Elek Ferenc, Mucsi Zoltán, Petrik Andrea, valamint Gáspár Sándor alakítja. A film forgatókönyvírója a rendező Vékes Csaba (Szia, Életem!, Korai menyegző, Hetedik alabárdos), társ-forgatókönyvírója Gönye László volt. Az operatőr Dévényi Zoltán, a vágó Gotthárdi Balázs, a látványtervező Takács Eszter, a zeneszerző Kovács Márton. A film producere Roskó Péter (Szia, Életem!, Korai menyegző), kreatív producerként pedig Scherer Péter is részt vesz az alkotófolyamatban. A Lepattanó című vígjáték a Blue Duck Arts gyártásában készül a Nemzeti Filmintézet támogatásával, és jövő év második felében tervezik bemutatni.

Már 74 éves a Dallas Bobbyja – Kizárt, hogy még mindig felismernéd Patrick Duffyt

(Via MagyarNemzet.hu)


Article Tags: · · ·