FILMEZZUNK.HU
15 korhatáros akciófilm, amit egyszer az életben látnod kell

15 korhatáros akciófilm, amit egyszer az életben látnod kell

50743

7. A tűzben edzett férfi (Man on Fire, 2004)

Samuel Rampos (Marc Anthony) iparmágnás a rejtélyes módon szaporodó gyermekrablási ügyek miatt felbérli az egy egykori titkosügynököt és bérgyilkost, John Creasyt (Denzel Washington), hogy feleljen családja biztonságáért. Bár Creasy eleinte nem különösebben kedveli a feladatot, és nehezére esik elviselni a család éles eszű kislányát, a kilenc éves Pitát (Dakota Fanning), aki folyton kényelmetlen kérdésekkel zaklatja, végül mégis megkedvelik egymást. Mikor a kislányt elrabolják, Creasy érzi, nem ülhet tétlenül.

A tűzben edzett férfi (Man on Fire, 2004)

6. Halálos fegyver (Lethal Weapon, 1987)

Martin Riggs felesége 11 éve életét vesztette egy balesetben, azóta a férfi nehezen talál magára. Egy nap a nyugdíjas éveire készülő, kiegyensúlyozott életet élő Roger Murtagh személyében új társat kap, és bár az együttműdökés nem indul zökkenőmentesen, a nyomozás során végül megtalálják a közös hangot. Szükségük is van rá, ugyanis egykroi CIA-ügynökökből álló zsoldosbandával kell szembeszállniuk.

Halálos fegyver 2. (Lethal Weapon 2, 1989)

5. Terminátor 2. – Az ítélet napja (Terminator 2: Judgment Day, 1991)

1997. augusztus 29-én a Skynet kirobbantotta a III. Világháborút, amely 3 milliárd áldozatot követelt. A túlélőknek azonban a gépek ellen is meg kell küzdeniük. A Skynet egy új, fejletteb Terminátort küld a múltba, hogy megölje az emberek vezérét, a tinédzser John Conort. Csakhogy az emberek is visszaküldik saját, átprogramozott Terminátorukat (Arnold Schwarzeneggert): a bolygó jövője a két gép összecsapásán múlik.

Érdekességek a Terminátor 2. - Az ítélet napja című filmről

4. Bad Boys II. – Már megint a rossz fiúk (Bad Boys II, 2003)

A rosszfiúk Miami legjobb rendőrei. Ők a legjobbak, ha veszélyes helyzetet kell megoldani, és ők a legrosszabbak, ha csendben, feltűnés nélkül kell végrehajtani a parancsot. Mert körülöttük garantáltan magasra csapnak a lángok; autóroncsok, botrány és felfordulás veszi körül őket, amerre járnak. Most éppen azt próbálják felderíteni, hogy milyen úton jut az extasy a városukba. De mert sosem állnak meg félúton, eljutnak addig az emberig is, aki egyedül magának akarja Miami kábítószer-alvilágát. Amikor kirobban a maffiaháború, a szembenálló felek között csak két dühös feka zsaru áll. Nem mintha ráérnének ezzel törődni: sokkal fontosabbnak tűnik számukra, hogy egyikük húgát épp a társa próbálta meg elcsábítani. Jelenleg ez látszik a városban elkövetett legnagyobb bűnténynek…

Csúszik a Bad Boys 3, megvan a rendező, visszatérnek a sztárok

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·