FILMEZZUNK.HU
15 korhatáros akciófilm, amit egyszer az életben látnod kell

15 korhatáros akciófilm, amit egyszer az életben látnod kell

50744

3. The Expendables – A feláldozhatók (The Expendables, 2010)

Az akciófilm műfajának nagy öregjei, Sylvester StalloneDolph Lundgren, Jet Li és Bruce Willis együtt térnek vissza a filmvászonra. Egy könyörtelen és halálos zsoldoscsapat azt a megbízást kapja, hogy végezzenek egy dél-amerikai diktatúra kegyetlen vezetőjével. A rutin bevetést hamarosan nem várt akadályok nehezítik meg.

The Expendables - A feláldozhatók trilógia

2. Drágán add az életed! (Die Hard, 1988)

John McClane nyompzó Los Angelesbe érkezik, hogy megpróbálja helyrehozni a házasságát feleségével Holyval. Amikor azonban a nő munkahelyét, a Nakatomi felhőkarcolót ellepik a terroristák, McClane-nek nem marad más választása, mint élete árán is megmenteni a cég munkatársainak és saját életét, valamint meghiúsítani a gonosztevők ördögi terveit.

Drágán add az életed! (1988, Die Hard)

1. Szemtől szemben (Heat, 1995)

Rendőr és rabló mesteri játszmája. Vincent Hanna, a Los Angeles-i detektív fegyveres rablók után nyomoz. A nyomok Neil McCauley bandájához vezetnek, aki éppen a következő rablás tervén dolgozik. A probléma csak az, hogy a két szembenálló férfi egyaránt mestere szakmájának, és bár mindketten tudják, hogy párharcukat csak az egyikük élheti túl, mégis valamiféle tisztelettel övezett barátság alakul ki köztük. Csakhogy a küzdelem elkerülhetetlen.

szemtől szemben 1995

Így nézett ki régen a színész-pankrátor, Steve Austin – Hosszú, szőke hajjal rá sem ismersz!

(Történetek forrása)

//spencer//

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·