FILMEZZUNK.HU
Fény derült Jennifer Aniston féltve őrzött titkára: Mesterségesen termékenyítették meg

Fény derült Jennifer Aniston féltve őrzött titkára: kemény dolgokon ment keresztül

16263

Fény derült Jennifer Aniston féltve őrzött titkára: kemény dolgokon ment keresztül

Ezidáig titkolta a nyilvánosság előtt. Egy női magazin megkeresésére szokatlan őszinteséggel válaszolt Jennifer Aniston a gyermekvállalásról, ugyanis sokan elítélték, amiért még nem édesanya. Az 53 éves Aniston bevallotta, hogy a 30-as, 40-es éveiben nagyon kemény dolgokon ment keresztül, amelyekről eddig senki sem tudott.

Fény derült Jennifer Aniston féltve őrzött titkára: Mesterségesen termékenyítették meg

“Ha ez nem történik meg, soha nem váltam volna azzá, akinek lennem kellett. Hálás vagyok ezekért a dolgokért, különben megragadtam volna egy olyan szerepben, aki fél, ideges és bizonytalan abban, ki is ő valójában.”

– kezdte a Jóbarátok sztárja, aki rengeteg támadást kap azért, mert még nincs gyereke, holott annak idején egy csomószor próbált teherbe esni, sikertelenül.

“Próbáltam teherbe esni. Ez egy kihívásokkal teli út volt számomra, a babafogantatás útja. Nagyon nehéz volt. Mesterségesen termékenyítettek meg, amit eddig eltitkoltam a nyilvánosság előtt. Mindent megtettem a siker érdekében, még kínai teákat is ittam. Óvtam a magánéletemet, de olyan történetek láttak napvilágot, amik nem igazak. Most már nincs rejtegetni valóm.”

– nyilatkozta az Allure magazinnak. Annak ellenére, hogy mi mindenen ment keresztül, Aniston azt mondta, élete egy nagyszerű szakaszában van: büszke a ráncaira és az ősz hajára, ami felszabadító. Hozzátette: nem igazak azok a vádak sem, miszerint a házassága azért ment tönkre, mert nem született közös gyermekük a férjével.

Kínos dolgok derültek ki Dwayne Johnsonról: már senki sem akar vele együtt dolgozni

(Via Blikk.hu)


Article Tags: ·