FILMEZZUNK.HU
Brutálisan nagyot bukott a Feláldozh4tók a mozikasszáknál

Brutálisan nagyot bukott a Feláldozh4tók a mozikasszáknál

821

Brutálisan nagyot bukott a Feláldozh4tók a mozikasszáknál

A Feláldozh4tókkal kilenc év után kapott új részt a franchise, de a 100M dolláros költségvetésből nem sikerült elég csábító filmet kerekíteni az ötlet köré, miszerint most már Sly végleg átadja a stafétát eddigi jobbkezének, Jason Stathamnek (nem is értjük…). A negyedik etap jóformán senkit sem érdekelt, és még a kezdeti – mint kiderült: optimista – kb. 10M dollárról szóló becsléseket sem sikerült valóra váltania, és csak 8,3M dollárt termelt az első három napján az amerikai mozikban.

Durván korhatáros előzetest kapott a Feláldozhatók 4. része!

Ez pedig pontosan 0,1M dollárral kevesebb, mint amennyit Az apáca 2-nek sikerült összehoznia (a pontos adatok hétfőn érkeznek, szóval ez a különbség még változhat). Az egyetlen probléma ezzel csak az, hogy Az apáca 2-nek ez a harmadik hete az amerikai mozikban… Szóval igen, egy ijesztő vén pingvin is jobban érdekli az embereket, mint az R-besorolással felturbózott, múltidézgető mészárolgatósdi. Pedig az első A feláldozhatók 2010-ben 34,8M dollárral, a két évvel később bemutatott második rész 28,6M dollárral, a megint csak két évre rá érkező harmadik pedig 15,9M dollárral nyitott, szóval ennél a gyatra eredménynél eddig csak jobbat láttunk a franchise-tól.

Ez pedig pontosan 0,1M dollárral kevesebb, mint amennyit AEz a mostani volt egyébként az év eddigi leggyengébb hétvégéje az amerikai mozikban, a top 10 csak 42,5M dollárt termelt, ami még a Super Bowl-hétvégénél (47,8M) is kevesebb, pedig akkor mindenki a nagy meccset nézte. A tavalyi év ugyanezen hétvégéjéhez képest is nagy, 24%-os visszaesésről beszélhetünk, és csupán a pandémia alatt, 2021-ben volt ennél is gyengébb a mozikasszák pénztermelése: Akkor ennél még 19%-kal kevesebb zöldhasú folyt be a pénztárakba.

Óriási a baj: Majdnem tragédiába torkollott a Feláldozhatók 4 forgatása, sok a sérült

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·