FILMEZZUNK.HU
Berobbant az Obi-Wan Kenobi sorozat első előzetese!

Egy új könyv adhatta meg a választ Obi-Wan Kenobi nemi hovatartozására

569

Egy új könyv adhatta meg a választ Obi-Wan Kenobi nemi hovatartozására

Obi-Wan Kenobi az egyik leghíresebb Star Wars karakter, mégis azon kevesek egyike, akinek családjáról nem sokat tudunk. A filmekben, a könyvekben és a Disney+ sorozatokban szinte semmit nem árultak el Kenobi családjáról vagy szexualitásáról, de egy közelmúltban megjelenő könyv most rávilágít erre a témára.

A könyv címe ‘Star Wars Padawan’, szerzője Kiersten White, és a Star Wars-rajongók az elméleteikkel rögtön elárasztották az internetet. A könyvnek van egy különleges része, amely felkeltette az olvasók figyelmét, amikor Casul, egy férfi karakter kérdezgeti őt a romantikus kapcsolatokról. Íme:

“Casul utánozta a vállrándítást. Nincs sok választási lehetőség errefelé. Szerintem a szerelem sincs a jövőmben, és ezzel nincs is bajom. Amíg megvan a hatalmam, hogy biztonságban tartsam a családomat, addig ez nekem elég. Bár bevallom, kíváncsi vagyok a csókolózásra, és arra, hogy Audj és Zae-Brii miért élvezik annyira. Szóval ha te is kíváncsi vagy, csak szólj.”

Obi-Wan elpirult. ‘Úgy lesz. Úgy értem, hogy tudatni fogom veled. Nem mintha ezt most veled megtenném. Vagy bárkivel.’ Vajon eljut-e valaha is arra a pontra, hogy ha valakit megcsókolna, nem azt érezné, hogy elárulta saját magát és a Jediket? És ha eljutna arra a pontra, kit akarna megcsókolni? A Lenahranok magabiztosak és karizmatikusak voltak, ami vonzó volt. De nem tudta elképzelni, hogy csak úgy megcsókolja bármelyiküket. Talán nem is bármelyikükkel akart lenni, hanem inkább arra vágyott, hogy jobban hasonlítson mindegyikükre. Vagy talán mindegyiküket meg akarta csókolni. Memet azonban nem, mert volt egy olyan érzése, hogy ez nagyon felzaklatná a lányt. Egyiküket sem akarta megcsókolni, ettől függetlenül.”

Az a tény, hogy a férfi és női szereplők megcsókolását is fontolóra vette az említett szakasz során, valamint az, hogy végül úgy döntött, hogy nem tesz semmit, számos elméleteket váltott ki az interneten, de az igazságra talán sosem derül fény.

Borzasztó élete lett a Star Wars Anakin Skywalkerének – így néz ki napjainkban!

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·