FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott Julia Roberts apokaliptikus thrillere, a Távol a világtól

Előzetest kapott Julia Roberts apokaliptikus thrillere, a Távol a világtól

1054

Előzetest kapott Julia Roberts apokaliptikus thrillere, a Távol a világtól

Egy hétvégi kiruccanás egy Long Island-i luxusotthonban egészen idillien hangzik, Sam Esmail filmjében viszont enyhén szólva sem így alakulnak a dolgok, befutott a Távol a világtól előzetese, Julia Roberts főszereplésével.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Netflix sok mindent nem bízott a véletlenre a Higher Ground Productions égisze alatt készült produkció kapcsán, és a streamingszolgáltató az év egyik legütősebb apokalipszis-filmjét kívánja elhozni az idén. A történet egy házaspárról szól, akik a gyerekekkel közösen szeretnének néhány nyugodt napot eltölteni egy hétvégi házban és annak idilli környezetében. Az éjszaka kellős közepén azonban megjelenik a ház tulajdonosa, aki lányával együtt keres menedéket. Ám senkinek sem világos teljesen, hogy mi is történik a bolygón, a legfontosabb kérdés ugyanakkor az, hogy a két család együtt tud-e majd működni a túlélés érdekében.

Esmail filmje parádés szereposztást kapott, hiszen ott van Julia Roberts, Ethan Hawke, Kevin Bacon, Mahershala Ali, Myha’la Herrold, Farrah Mackenzie és Vanessa Aspillaga. A Távol a világtól december nyolcadikán debütál a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

Ethan Hawke elárulta, hogy cikinek érezte-e a saját lányának az intim jelenetét forgatni

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·