FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 37. születésnapját Emilia Clarke – Íme 8 meglepő érdekesség a csodaszép színésznőről

Most ünnepli 37. születésnapját Emilia Clarke – Íme 8 meglepő érdekesség a csodaszép színésznőről

16259

Emilia Clarke érdekességek

Emilia Clarke, a Trónok harca című sorozat sztárja volt éveken át, mára az egyik legnagyobb kedvencünk lett. Korábban már írtunk érdekességeket Kit Haringtonról, az ikonikus sorozat másik sztárjáról, most akkor következzen pár érdekes infó a ” Sárkányok Anyjáról”!

1) Egy színházi előadásnak köszönheti a karrierjét

A színészkedés saját bevallása szerint már három éves kora óta érdekelte, apja jóvoltából ekkor látta ugyanis a Show Boat című musicalt, ami mély benyomást tett rá.

Emilia Clarke érdekességek

2) Első filmje után rögtön megkapta eddigi élete szerepét

Karrierje már az első filmszerepe után hatalmas fordulatot vett, amikor szerepet kapott a mára minden idők legnézettebb televíziós sorozatává vált Trónok harcában. Az HBO fantasy szériájának köszönhetően Clarke egy csapásra világhírnévre tett szert, és Daenerys szerepében a széria egyik legnépszerűbb színésze lett.

Trónok harca

3) Nem ő volt az első lehetőség Daenerys szerepére

A karaktert Tamzin Merchant alakította volna, azonban miután az első rész elkészítése utána kilépett, Emilia Clarke kapta meg a lehetőséget. A szerep nem csak a közönség, de a kritikusok körében is népszerűvé tette, 2013-ban alakításáért Emmy-díjra is jelölték.

4) Imádja a szőke parókáját

Emilia néha azt kívánja, bár ő is szőke lehetne, mint volt Trónok harca karaktere. Amikor leveszi a parókáját a nap végén, mindig elégedetlenül néz a tükörbe.

Trónok harca

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · ·