FILMEZZUNK.HU
Denzel Washington is benne lesz a Gladiátor folytatásában

Denzel Washington is benne lesz a Gladiátor folytatásában

642

Denzel Washington is benne lesz a Gladiátor folytatásában

A tervek szerint alig több mint egy év múlva érkezik a mozikba Ridley Scott történelmi filmeposza, a Gladiátor folytatása, melyben szerepet kapott Denzel Washington is. Azt azonban eddig homály fedte, hogy Az 54. hadtest és a Kiképzés Oscar-díjas színésze milyen karaktert fog játszani, de most maga a rendező árulta el, hogy Washington egy volt rabszolgát játszik, aki idős korára bosszúszomjas gazdag ember lesz.

Denzel Washington lehet a Gladiátor folytatásának az egyik főszereplője!

“Voltak gladiátorok, akik meg tudták váltani a szabadságukat, amennyiben életben maradtak. Ez volt az alku. Szóval ebbe mélyen belemegyünk. Honnan jött ő? Hogyan fogták el? Bélyeget sütöttek rá, a mellkasán lévő billog alapján regisztrált rabszolga volt. Szóval ő így kerül a sztoriba. Ő egy gazdag ember, aki még mindig haragot hordoz magában”

– mondta Washington karakteréről Scott a Total Filmnek. A 85 éves rendező és a 68 éves színész a 2007-es Amerikai gengszter után második alkalommal dolgozik együtt a Gladiátor 2-n.

“Borzasztóan tisztelem Denzel Washingtont. Nem lenne szabad nagy öregnek neveznem, k*rvára megharagudna érte, de ő kuriózum”

– mondta Scott.

Meglepő dolgot mutatott Denzel Washingtonnak a riporter – Az Oscar-díjas színész elsírta magát

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·