FILMEZZUNK.HU
10 érdekesség, amit még nem tudtál Joaquin Phoenix-ről

10 érdekesség, amit még nem tudtál Joaquin Phoenix-ről

12742

8. 2005-ben Johnny Casht alakította A nyughatatlan című filmben, amelynek kedvéért énekelni és gitározni is megtanult. Emlékezetes alakításáért Golden Globe-díjat kapott, énekhangja pedig Grammy-díjat ért.

9. 2008-ig Phoenix nem nősült meg, románcairól azonban rendszeresen beszámol a média. Kollégái közül Casey Affleck, Matt Damon és Vince Vaughn a legjobb barátai, valamint szoros barátságot ápolt Heath Ledgerrel is, aki éppúgy tragikusan fiatalon hunyt el, mint Joaquin bátyja, River. Casey Affleck nemcsak barátja, hanem sógora is, hiszen a kolléga Joaquin húgát, Summert vette feleségül, akitől két gyermeke született.

Heath Ledger

10. Joaquin Phoenixnek korábban már ajánlott szerepet a Marvel (Hulk mellett Doctor Strange szerepét is visszautasította), azonban egyik alkalommal sem élt a lehetőséggel, mivel így hosszú időre le kellett volna kötnie magát. A DC Jokerével azonban végül kivételt tett, és elvállalta élete első “szuperhős” filmjét. Közel 25 kilót fogyott a szerep kedvéért.

+1) A színészet mellett kipróbálta magát más területeken is: videoklipeket rendezett a Ringside, a She Wants Revenge, a People In Planes, az Arckid, Albert Hammond Jr. és a Silversun Pickups számára, énekelt, továbbá producerként is igyekszik megvetni a lábát a szakmában. Élénk közéleti tevékenységet folytat, az állatvédelem egyik tengerentúli szószólója.

Láttad már Zac Efron öccsét? A 31 éves Dylan Efron rettentő jóképű, a nők kedvence

//Spencer//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·