FILMEZZUNK.HU
Jön az Agymanók 2!

Hivatalosan is bejelentették az Agymanók 2. részét!

2180

Hivatalosan is bejelentették az Agymanók 2. részét!

Jön az Agymanók 2! A 2015-ös cannes-i filmfesztiválon bemutatott Pixar-film, az Oscar-díjas Pete Docter által jegyzett Agymanók (Inside Out) meglepően nagy sikert aratott a kasszáknál: nem csak az év egyik legnagyobb bevételt hozó filmje lett, de Oscar-, Golden Globe-, illetve BAFTA-díjat is hozott a készítőinek.

15 érdekesség az Agymanók című meséről, amit még nem hallottál

A Disney most hivatalosan is bejelentette, hogy az animációs részlegei keményen dolgoznak az utóbbi időben, de ennek meg is lesz a gyümölcse, hiszen szállítják hamarosan több ismertebb franchise újabb részeit is. Ennek alapján biztosan érkezik a Toy Story 5., a Frozen 3. és a Zootopia 2. része is. A három nagy volumenű cím mellett a Pixar Animation Studios a 2015-ös Inside Out (Agymanók) című animációs film második részén is dolgozik már!

Bár konkrét részleteket még most sem árultak el ezzel kapcsolatban, Poehler azért kijelentette, hogy az Inside Out 2 Riley tinédzser korára összpontosít, és új érzelmeket is be szeretnének vele mutatni. Ami viszont biztos, hogy Amy Poehler visszatér szinkronhangként, míg Mindy Kaling visszamondta szerepét a filmben. A rendezői székben Peter Doctert Kelsey Mann váltja, a forgatókönyvet az első rész történetét is papírra vető Meg LaFauve írja. A közelgő Pixar-filmek közé tartozik még az Elemental és az Elio is.

A 10 legjobb animációs film, amelyet együtt nézhet a család

(Via esport1.hu)


Article Tags: · · ·