FILMEZZUNK.HU
Daniel Craig beismerte, hogy évek óta jár meleg bárokba

Daniel Craig beismerte, hogy évek óta jár meleg bárokba

7761

Daniel Craig beismerte, hogy évek óta jár meleg bárokba

Az 54 éves színész, Daniel Craig a SiriusXM Lunch with Bruce című podcast vendége volt. A beszélgetésben természetesen szó esett arról, hogy többet miért nem vállalja el a 007-es szerepét, a legérdekesebb pillanat mégis az volt, amikor Craig bevallotta, hogy évek óta melegbárokba jár.

Hivatalos: Daniel Craig lesz ismét James Bond

“Amióta az eszemet tudom, melegbárokba járok! Az egyik és legfontosabb ok, hogy a melegbárokban nem keveredem olyan gyakran verekedésbe… A heterobárokban tapasztalt agresszivitásból egyszerűen elegem lett. Fiatalkoromban már tudtam, ha szórakozni megyek, egy hatalmas nagy folttal az arcomon fogok hazaérkezni, az ilyen helyeken ez nem történik meg. Mindenki laza, mindenki.”

– mesélte Craig, aki egyébként 2011 óta él házasságban feleségével, Rachel Weisszal, akivel nemrégiben egy közös kislányuk is született, de egyelőre még a nevét sem árulták el. Később a színész hozzátette, hogy szintén nem elhanyagolható ok, hogy hetero férfiként egy melegbárban nagyon könnyű volt számára lányokat felszedni, hiszen elsőre meglepő, ámde érthető módon legfőképp a biztonságos környezet miatt közülük is rengetegen választják a melegbárokat egy átlagos szórakozóhellyel szemben.

El tudod képzelni Robert De Niro-t Jack Sparrow kapitányként? Nem sokon múlott, hogy ő legyen!

(Via Index.hu)


Article Tags: · · ·