FILMEZZUNK.HU

10 híresség, aki áttért a kereszténységre és ezt nem fél bevallani

5720

10 híresség, aki áttért a kereszténységre és ezt nem fél bevallani

Elgondolkoztál már azon, hogy vannak-e még színészek, akik áttértek a keresztényégre? Hiszen úgy tűnik, ma már lehetetlen ezt elképzelni. A legtöbb színész az istentelenséget támogatja, sőt, vannak, akik szándékosan lejáratják a hívőket. Azonban van néhány hollywoodi színész, akik igazi keresztényeknek bizonyultak. Következő cikkünkben ezen színészek listáját találod.

1) Kirk Cameron

10 híresség, aki áttért a kereszténységre

Ha a 80-as évek gyerekeként nőttél fel, akkor nagy valószínűséggel hallottál már Kirk Cameronról. A Growing Pains című sorozata akkoriban nagyon népszerű volt. A műsor idején nem volt keresztény. Valójában ateista volt. Azonban ma már számos keresztény filmben láthatjuk, többek között Az otthagyottakban is.

2) Alice Cooper

10 híresség, aki áttért a kereszténységre

Igen, az a bizonyos Alice Cooper! Az alábbiakban megtekintheti a bizonyságtételét:

3) MC Hammer

10 világsztár, akiknek sikerült kilábalni a teljes csődből

Valószínűleg eszedbe sem jut MC Hammer anélkül, hogy ne gondolnád, vagy mondanád ki azt, hogy: „Can’t Touch This”. Az MC Hammer közelében élők is beszámoltak már róla, hogy a sztár komolyan veszi a keresztény hitéletet. Köztudottan lila öltönyét viselte, és rendszeresen részt vett az istentiszteleteken, mint lelkész.

4) Chuck Norris

"Minden élet számít!" - Chuck Norris kiállt az élet védelme mellett

Az egykori akciófilmsztár, a Walker, a texasi kopó főhőse és a harcművészetek többszörös feketeövese ma már régóta gyakorolja a keresztény hitéletet. Az alábbi videóban a bizonyságtételét tekinthetik meg:

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·