FILMEZZUNK.HU
Al Pacino hosszú kihagyás után ismét gengszterfilmmel tér vissza a vásznakra

Al Pacino hosszú kihagyás után ismét gengszterfilmmel tér vissza a vásznakra

1243

Al Pacino hosszú kihagyás után ismét gengszterfilmmel tér vissza a vásznakra

Az Oscar-díjas, többszörös Emmy-, Tony- és Golden Globe-díjas Al Pacino korábban olyan filmklasszikusokban alakított már alvilági figurát, mint A Keresztapa, A sebhelyesarcú, a Carlito útja, vagy a Fedőneve: Donnie Brasco. Most régi alkotótársa, Barry Levinson soron következő rendezésében, az Assassination (A merénylet) című filmben térhet vissza ahhoz a szerepkörhöz, mely annak idején Hollywood csúcsára emelte.

Nagy meglepetés: jön A keresztapa 4?

A gengszterszerep annak idején Hollywood csúcsára emelte

Az Assassination forgatókönyve annak a David Mametnek (Az ítélet, Glengarry Glenn Ross, Hannibal) a tollát dicséri, aki legutóbb 26 éve, az Amikor a farok csóválja (1997) című szatírában dolgozott együtt Levinsonnal. A sztori 1963-ban játszódik majd, és az alvilág szemszögéből mutatja be az Egyesült Államok 35. elnöke, John F. Kennedy meggyilkolásának előzményeit, valamint utóhatásai.

A filmben – hosszú kihagyás után – ismét egy gengszterhős bőrében láthatjuk viszont az Oscar-díjas Al Pacinót, aki legutóbb 20 évvel ezelőtt, Martin Brest óriási fiaskónak bizonyult Gengszterrománcában alakított alvilági karaktert. A merényletben Al Pacino az idős maffiavezért, Tony Accardót játssza, de mellette Viggo Mortensen, Shia LaBeouf, John Travolta és Courtney Love felbukkanására is számíthatunk.

Ő Farrah Fawcett egyszem fia – Friss fotókon a 38 éves Redmond

(Via Igenyesferfi.hu)


Article Tags: · · · · · · · ·