FILMEZZUNK.HU
Az élet maga (2018)

6 film, amiről nem biztos, hogy hallottál, de imádni fogod

2331

4. A hely (2017)

Egy titokzatos név nélküli férfi “A HELY” nevű kávézóban fogadja ügyfeleit. A hozzá fordulók különböző problémákkal keresik fel, mindegyikük vágyik valami olyanra, amit az életében saját erőből nem tud elérni. A férfi azt ígéri ügyfeleinek, hogy teljesülni fognak a vágyaik, ha ők cserébe elvégzik azokat a meghökkentő és váratlan feladatokat, amelyeket ő bíz rájuk. Mindenkinek el kell döntenie, hogy vállalja-e az egyezséget, és meddig képes elmenni azért, hogy elérje célját…

6 film, amiről nem biztos, hogy hallottál, de imádni fogod

5. Az élet maga (2018)

A This is Us sorozat készítőjének drámája még tavaly jelent meg, de meglehet, hogy te sem hallottál róla. A sztori szerint Abby és Will egymásba szeretnek, de többször is elbizonytalanodnak érzéseikkel kapcsolatban. Aztán úgy döntenek, hogy megházasodnak, de váratlanul balesetet szenvednek… majd a sztori megismétli önmagát, mindaddig, míg meg nem törik az ördögi kört. De ehhez elengedhetetlen, hogy megértsék, honnan indultak ki.

6 film, amiről nem biztos, hogy hallottál, de imádni fogod

6. Egy nő láthatatlan élete (2019)

Rio de Janeiro, 1950. A 18 éves Eurídice és húszéves nővére, Guida elválaszthatatlanok. A két lány hagyományos, tekintélyelvű családban nevelkedik, de szabadok és féktelenül boldogok. Életük álmodozással telik: Eurídice híres zongorista szeretne lenni, Guida pedig lángoló szerelemre vágyik. Egy nap azonban minden megváltozik, és a lányokat örökre elszakítják egymástól. Telnek az évek, de a két nő soha nem adja fel a reményt, hogy újra megtalálják egymást.

6 film, amiről nem biztos, hogy hallottál, de imádni fogod

Szerző: MéziMcFly

Már 57 éves a Titanic sármos rosszfiúja – Billy Zane így néz ki napjainkban

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · ·