FILMEZZUNK.HU
A Zöld lámpás rendezője bocsánatot kért, hogy leforgatta a filmet

A Zöld lámpás rendezője bocsánatot kért, hogy leforgatta a filmet

736

A Zöld lámpás rendezője bocsánatot kért, hogy leforgatta a filmet

A Zöld Lámpás című film, mely 2011-ben került a mozikba, nagyon rossz fogadtatásban részesült mind a rajongók, mind pedig a kritikusok körében. Martin Campbell rendező pedig végleg megbánta, hogy elvállalta a film megrendezését.

Ryan Reynolds - Zöld lámpás

Martin Campbell rendező egy friss interjúban beszélt erről az ügyről, amikor arról faggatták, hogy véleménye szerint lesz-e valaha is Zöld Lámpás rendezői változata. A rendező elmondta, hogy saját elképzelései merőben eltértek attól, amit a stúdió szeretett volna, és a végleges változattal egyáltalán nincs megelégedve.

“A film szerintem nem igazán működött, ezért pedig egyedül magamat teszem felelőssé. A szuperhősfilmek azonban úgy tűnik, hogy nem az én műfajom. Ennek a kudarcnak egyedül én vagyok a felelőse”

– mondta a rendező. A Zöld lámpás című film egyébként egész szépen teljesített a bemutató idején, közel 220 millió dolláros bevétellel büszkélkedhet. Nagy valószínűséggel Ryan Reynolds sem vállalná el újra a címszerepet, de a Zöld lámpás jó eséllyel még visszatérhet a DC filmes univerzumában.

Hollywoodi hírességek, akik kiállnak Izrael mellett ezekben a nehéz időkben

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·