FILMEZZUNK.HU
Ő Robert Downey Jr. magyar szinkronhangja!

Kiszivárgott a Marvel vészterve: Robert Downey Jr. visszatérhet, mint Vasember!

1049

Kiszivárgott a Marvel vészterve: Robert Downey Jr. visszatérhet, mint Vasember!

Friss hírek érkeztek a Marvel háza tájáról, amelyek alighanem sok mindent megváltoztatnak majd a franchise jövőjét illetően. A Marvel-filmek bevételi adatai az elmúlt időszakban jelentősen visszaestek, így talán kevésbé is meglepő, hogy a stúdiónál valami ütősebb ötleten kezdhettek el agyalni. A jelentés alapján a rajongók nem igazán voltak megelégedve az utóbbi filmek vizuális effektjeivel, ez pedig főként A Hangya és a Darázs: Kvantumániára értendő.

Az értesülések szerint így a korábbi Bosszúállók film hat eredeti szereplőjével is folynak a tárgyalások, köztük van Chris Evans, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth,Mark Ruffalo, Scarlett Johansson és Jeremy Renner. Minderről a Variety számolt be, a lap azonban úgy tudja, még közel sem vehető egyik visszatérés sem biztosnak, hiszen egy ilyen casting esetében alaposan a zsebébe kell nyúlnia a stúdiónak.

A Marvelnek ráadásul az MCU új főgonoszát, Kangot alakító Jonathan Majorsszel is gondjai támadta, miután idén márciusban zaklatás vádjával letartóztatták, emiatt pedig a stúdió vezetősége is fontolóra vette, hogy túllépnek Majors karakterén. Emellett az is kiderült, hogy Mahershala Ali kiszállhat a Penge-filmből, így a Marvel arra is készen áll, hogy új forgatókönyvvel rukkoljon elő.

Sosem találod ki, melyik Robert Downey Jr. kedvenc filmje saját magától!

(Via Mafab.hu)


Article Tags: · · · ·