FILMEZZUNK.HU
Mindenkit sokkolt Matthew Perry halála - Színésztársai így emlékeztek meg róla

Eltemették Matthew Perry-t – A temetésen jelen voltak a Jóbarátok sztárjai is

586

Eltemették Matthew Perry-t – A temetésen jelen voltak a Jóbarátok sztárjai is

Pénteken eltemették az 54 évesen elhunyt Matthew Perryt egy Los Angeles-i temetőben. A zárt körű szertartáson a rokonok és a Jóbarátok színészei vettek részt. A gyászolók a Forest Lawn temetőben gyűltek össze Hollywood Hills negyedben, egy mérföldnyire a Warner Bros stúdiójától, ahol a sorozatot forgatták. A temetőben olyan szupersztárok is nyugszanak, mint Michael Jackson, Lucille Ball és Elizabeth Taylor.

Megszakad a szív: Közös, megható sorokkal búcsúztak a Jóbarátok színészei Matthew Perry-től

A helyi bulvárlapok értesülései szerint a Jóbarátok mind az öt társszeleplője – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer – jelen volt a temetésen, rajtuk kívül nagyjából 15-en lehettek még, rajongók, fotósok, újságírók nem lehettek ott.

Perry halálának okát és módját továbbra sem sikerült megállapítani, a boncolás és a toxikológiai vizsgálatok nem adtak magyarázatot. Azt tudni lehetett, hogy a színész évekig küzdött drog- és alkoholfüggőségével, de az első vizsgálatok kizárták a fentanil- vagy metamfetamin-túladagolás lehetőségét. Négy-hat hónapba is telhet, mire kiderül, mi okozta a színész halálát. Ko-Tao felfedezése – Legjobb ajánlatok az Inviánál

Jake Gyllenhaal bevallotta, hogy fülig szerelmes volt Jennifer Anistonba

(Via Eltemették Matthew Perryt (msn.com))


Article Tags: · · · · · ·