FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb film Mark Ruffalo-tól, amit neked is látnod kell

A 10 legjobb film Mark Ruffalo-tól, amit neked is látnod kell

22245

Mark Ruffalo legjobb filmjei

Mark Ruffalo amerikai színész. Ismeretségét a 2004-es Collateral – A halál záloga filmnek köszönhette, de olyan filmek is a nevéhez kötődnek, mint a Ha igaz volna, a Szemfényvesztők, vagy éppen a Viharsziget. Ismertségét tovább tetőzte, hogy megkapta Bruce Banner és Hulk szerepét a Bosszúállók című filmben. A legrangosabb filmes elismerésre, az Oscar-díjra való jelölést 2010-ben érdemelte ki először, azóta pedig még kétszer jelölték. A színész a napokban ünnepli 56. születésnapját, melynek alkalmából íme egy Top10-es lista a legjobb filmjeiből.

10. Foxcatcher (2014)

A DuPont-vagyon örököse, John Eleuthére du Pont (Steve Carell) bolondos figura volt, de már a bolondság határán. Sőt, azon is túl, hiszen a paranoia és a skizofrénia tünetei is megmutatkoztak rajta. Mégis egy vegyipari óriáströszt vezetésére készült, bélyegeket gyűjtött, madártani könyveket adott ki, és rajongott a férfias sportokért – egy birkózócsapatot is támogatott.

Foxcatcher

9. Szemfényvesztők (Now You See Me, 2013)

Egy csapat illuzionista esélyt kap arra, hogy olyan előadással és trükkökkel kápráztassák el a nézőket, amelyeket még senki sem látott. Első nagy dobásuk során kirabolnak egy párizsi bankot, ami az FBI és az Interpol érdeklődését is felkelti. Ám senki nem sejti, hogy ez még csak a kezdet.

Szemfényvesztők 2 - 2016 Előzetes

8. A Zodiákus (Zodiac, 2007)

Egy sorozatgyilkos tartja rettegésben a San Francisco-i öböl menti településeket, kigúnyolva a rendőrséget leveleivel és rejtjeleivel. Négy illetékes terület nyomozói együtt kutatnak az elkövető után. A nyomozás kezd lidércnyomássá válni a négy férfi számára, ahogy életük, karrierjük is érintetté válik az ügyben.

A Zodiákus (Zodiac, 2007)

7. Szerelemre hangszerelve (Begin Again, 2013)

Greta (Keira Knightley) és barátja, Dave (Adam Levine) a főiskola óta járnak, és közös szerzői a daloknak, melyekkel a férfi fellép. Amikor egy komoly kiadó szerződést kínál Dave-nek, New Yorkba költöznek, csakhogy a frissen szerzett dicsőség hamar a férfi fejébe száll, és szakít Gretával. A veszteségtől még kóválygó lány sorsa akkor fordul jobbra, amikor Dan (Mark Ruffalo), a levitézlett exlemez kiadó vezető egyik este meghallja énekelni egy kis East Village-i színpadon, és azonnal felismeri Greta nyers, átütő tehetségét.

Szerelemre hangszerelve (Begin Again, 2013)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·