FILMEZZUNK.HU
"Irigyled az életem? Ne tedd! - Emma Watson döbbenetes titkokat árult el a gyerekkoráról

Emma Watson döbbenetes titkokat árult el a gyerekkoráról

8188

Emma Watson döbbenetes titkokat árult el a gyerekkoráról

Ne irigyeld a gyerekkorát! 33 millió font, azaz több mint 13 milliárd forint. Ennyit keresett Emma Watson azzal, hogy 10 éves korától Hermione Granger lett a világ számára. Ám a most 32 éves színésznő arról beszélt egy interjúban, hogy tulajdonképpen egész tinikorában folyamatos nyomás alatt élt, mert ahogy ő fogalmazott, megrémítette az a hatalmas nemzetközi figyelem, ami körbevette.

Óriási fordulat: Mégsem vonul vissza Emma Watson a színészettől

Watson elmesélte, mennyire irigyelte a barátait, akik normális életet élhettek, és a vörös szőnyeges eseményeket csak úgy tudta elviselni, hogy magába zárkózva, szinte lezsibbasztotta magát.

„Túl fiatalon zuhant rám az a rettenetes kérdésáradat. Mi erről a véleményed? Ki vagy? Ki vagy? Ki vagy? – kérdezték az emberek. Én meg annyira alkalmatlannak éreztem magam, hiszen még nem voltak válaszaim”

– emlékezett vissza.

„Volt egy csomó barátom, akik sokkal inkább tisztában voltak önmagukkal. Tudták, hogy szeretnek bizonyos dolgokat, mint például a fű illata, vagy hogy mi a kedvenc színük. Én meg irigykedtem ezekre a lányokra, mivel én annyira bizonytalan voltam magammal kapcsolatban. Mindent megkérdőjeleztem.”

Az egykori gyereksztár azt is kihangsúlyozta, hogy élete legjobb döntése volt jelentkezni a Brown Egyetemre, mivel az Egyesült Államokban töltött évek során végre elkezdte jól érezni magát a bőrében.

„Az életem felét azzal töltöttem, hogy valaki mást játszottam. Míg a kortársaim azzal voltak elfoglalva, hogy rájöjjenek, kik is ők valójában, én azon gondolkoztam, hogy ki Hermione, és hogyan tudnám a legjobban megformálni. (Az egyetem) egy menedék volt számomra, ahol végre teret kaptam hogy saját magamról tanuljak.

Az apáca csúf és gonosz démonja a valóságban ILYEN bájos

(Via Velvet.hu)


Article Tags: · · ·