FILMEZZUNK.HU
Magyar nyelvű előzetest kapott James Wan új horrorja, melyben egy élethű robotbaba kezd mészárlásba - M3GAN

Folytatódik a borzongás, jön a M3GAN 2.0!

317

Folytatódik a borzongás, jön a M3GAN 2.0!

James Wan producer javában dolgozik a M3GAN 2.0 fejlesztésén. Az első film, a kis költségvetésű horror-thriller nagy meglepetéssiker volt, 181 millió dolláros összbevételt hozva. Wan már akkor rámutatott, hogy szemlátomást sikerült beletenyerelni valamibe, és tudják, merre kell továbbhaladni.

Befutott a M3GAN új, magyar nyelvű előzetese!

„A M3GAN a legjobbkor jött, mert éppen mind elkezdtünk félni a mesterséges intelligenciától, úgyhogy ezt a vasat fogjuk ütni, mert nagyon forró. Azt is tudjuk, hogy mi a folytatás kiindulópontja, és amivel indítunk, az még nagyobb durranáshoz fog vezetni.”

mondta a producer az Empire Magazine-nak. Vigyázat, innentől szpojlerek jönnek, mindenki csak saját felelősségre olvasson tovább! A gyártó Blumhouse stúdió hagyományai szerint a M3GAN is úgy fejeződik be, hogy azonnal lehessen folytatni. A gyilkos baba az első rész végén elpusztul, de az utolsó jelenet arra utal, hogy a programja tovább él az Elise nevű virtuális asszisztensben. Ezek után M3GAN mint program már a digitális hálózatokban is támadni tud majd, és persze a gyilkos baba is nyilván visszatér a maga fizikai valójában, hiszen egyébként hiányolnák a rajongók – tippel a CinemaBlend.

Jason Blum, a másik producer azt mondja, nem kapkodnak a M3GAN 2.0 elkészítésével, de azt már tudni lehet, hogy visszatér Akel Cooper forgatókönyvíró és a két főszereplő, Allison Williams és Violet McGraw. A rendező személye még nem ismert. Az is valószínűnek tűnik, hogy mire a forgatás elkezdődik, létrejön a fúzió a két producer cége, a Blumhouse és az Atomic Monster között, amin már egy éve dolgoznak. Ám addig sem kell Blum-Wan produkció nélkül maradnunk, mert jön az Éjszakai merülés, amelyben egy elátkozott úszómedence rémei riogatják a benne fürdő család tagjait.

(UIP hírek)


Article Tags: · · ·