FILMEZZUNK.HU
Kipakolt Sharon Stone: "Az a mocskos ember az arcomba nyomta a nemi szervét"

Kipakolt Sharon Stone: “Az a mocskos ember az arcomba nyomta a nemi szervét”

1458

Kipakolt Sharon Stone: “Az a mocskos ember az arcomba nyomta a nemi szervét”

Sharon Stone Kelly Ripa Let’s Talk Off Camera című podcastjében beszélt egy 1980-as évekbeli esetről, amikor a Sony egyik akkori vezetője egy megbeszélésen rendkívül megalázó helyzetbe hozta.

Sharon Stone nem hajlandó plasztikáztatni – A 65 éves színésznő gyönyörű a friss fotóin

Stone, aki izgatott volt és kiöltözött az alkalomra, ideges nevetéssel válaszolt, ami úgy tűnt, hogy megzavarta a vezetőt, aminek következtében a titkárnője kikísérte őt.

“Aztán odasétált elém, és azt mondta: ‘De előbb…’, és az arcomba nyomta a péniszét. Persze nagyon fiatal voltam, és azt csináltam, amit akkor szoktam, ha ideges vagyok (…), elkezdtem nevetni. Egyszerre kezdtem el nevetni és sírni, és nem tudtam abbahagyni, mert hisztérikus lettem. Nem tudtam abbahagyni, úgyhogy nem tudta, mit tegyen. Így persze elrakta, és kiment azon az ajtón az íróasztala mögött, azt hittem, hogy elment, így nem tudtam, mit tegyek. Csak ültem ott hisztérikusan, és végül jött a titkárnője, és kivezetett. Nem ez volt az utolsó a sok ilyen furcsa élmény közül a pályafutásom során”

– mondta a színésznő. Stone nem hozta nyilvánosságra a vezető nevét, ugyanakkor azt mondta, hogy elfogadja a bocsánatkérést azoktól, akik rosszul bántak vele, de óva intette azokat, akik mindeddig nem kértek bocsánatot.

Sharon Stone szomorú vallomása: A színésznő elárulta, hogy miért döntött az örökbefogadás mellett

(Via mafab.hu)


Article Tags: ·