FILMEZZUNK.HU
Tom Hardy és Channing Tatum közös háborús filmmel jelentkezik!

Tom Hardy és Channing Tatum közös háborús filmmel jelentkezik!

4046

Tom Hardy és Channing Tatum közös háborús filmmel jelentkezik!

A háború soha nem változik, ezt már tudjuk a Fallout-videójátékokból, mivel ez az emblematikus mondatuk. A borzalmas háború mindenesetre filmen jól mutat, legyen szó történelmi csatákról vagy modern konfliktusokról. Channing Tatum és Tom Hardy is egyik utóbbit feldolgozó filmben fognak játszani, ha már mindkettőnek vannak akciófilmjei, illetve utóbbinak a Dunkirk formájában egy háborús filmje is.

Tom Hardy és Channing Tatum közös háborús filmmel jelentkezik!

Az egyelőre cím nélküli, a Universal Pictures által felkarolt projekt sztorija igen friss eseményeket vesz alapul: az augusztusi afganisztáni történéseket, illetve a kabuli reptéri evakuációt. Az USA és a NATO csapatai ugyebár fokozatosan elhagyták az arab országot, majd nem sokkal ezt követően a 2001-es amerikai invázióig Afganisztánt uraló szélsőséges tálibok indítottak támadást a nagyvárosok ellen. A hatalomátvétel elől menekülő civilek és szolgálatot teljesítők kimenekítésben több ezer nyugati, köztük magyar katona vett részt. A sztori főhőse három, egykoron a különleges erőknél dolgozott kemény fickó, akik úgy döntenek, hogy visszatérnek és segítenek az afgánokon, illetve saját bajtársaikon, miközben a tálibok közelednek.

Azt egyelőre nem tudjuk, mi lesz ennek a címe, illetve Tatum és Hardy mellett ki játssza majd a harmadik főszerepet, azonban az biztos, hogy a két színész egyben producere is a filmnek. A történetet az a George Nolfi fejlesztette, aki több akciófilmen és thrilleren is dolgozott már, például ő írta az Ocean’s Twelve – Eggyel nő a tét és A Bourne-ultimátum forgatókönyvét is.

10 meglepő érdekesség a tragikusan, idő előtt elhunyt Brittany Murphy-ről

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·