FILMEZZUNK.HU

Szívfacsaró módon emlékezett meg Matt LeBlanc a tragikus körülmények között elhunyt Matthew Perryre

472

Szívfacsaró módon emlékezett meg Matt LeBlanc a tragikus körülmények között elhunyt Matthew Perryre

Megható üzenettel és fotóval vett búcsút Matthew Perrytől közösségi oldalán Matt LeBlanc. A Jóbarátok című sorozatból ismert Joey nemcsak a sorozatban, de az életben is közeli barátja volt az elhunyt színésznek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Matt LeBlanc (@mleblanc) által megosztott bejegyzés

LeBlanc az Instagram-oldalán emlékezett meg a több mint két héttel ezelőtt elhunyt színészről. A bejegyzésben a Jóbarátok jeleneteiből, főként Joey és Chandler közös pillanatairól osztott meg fotókat.

“Nehéz szívvel búcsúzom. Az együtt töltött idők őszintén szólva életem kedvenc időszakai közé tartoznak. Megtiszteltetés volt megosztani veled a színpadot és a barátomnak nevezni téged. Mindig mosolygok, ha rád gondolok, és soha nem feledlek el. Soha!”

– fogalmazott közösségi oldalán Matt LeBlanc. A bejegyzés végén LeBlanc hozzátette, hogy nagyon szereti a színészt, majd egy csipetnyi humorral azt is megjegyezte, hogy Perry megtarthatja azt a 20 dollárt, amivel tartozik neki (a Jóbarátokban többször visszatért az a jelenet, amely szerint Joey jelentős összeggel tartozott Chandlernek a lakhatásáért).

Megindító! Lett volna egy jelenet a Jóbarátokban, amit Matthew Perry nem volt hajlandó eljátszani

(Via Index.hu)


Article Tags: · · · ·