FILMEZZUNK.HU
Michelle Rodriguez majdnem kilépett a Halálos iramban csapatából

Michelle Rodriguez majdnem kilépett a Halálos iramban csapatából

1017

Michelle Rodriguez majdnem kilépett a Halálos iramban csapatából

A Halálos iramban franchise egyre csak bővül, hamarosan már a 10. felvonást nézhetik meg a rajongók. A közelmúltban egy beszélgetésre leült a stábtagok egy része az Entertainment Weeklyvel. A színészek több emléket is visszaidéztek a filmek kapcsán: Michelle Rodriguez például arról mesélt, hogy már a kezdet kezdetén problémái voltak a karakterével, nagyon egysíkúnak és valószerűtlennek találta Letty Ortizt.

10 színész, aki eleinte visszautasított egy szerepet, de meggondolta magát, és megütötte a főnyereményt

“Amikor Michelle elolvasta a szerepét, kijelentette, hogy nem játssza el. Aztán teljesen megváltoztatta. Egy kirakat-barátnőből igazi sokrétű karakter lett.”

– mondta Jordana Brewster.

“Rá kellett jönniük az íróknak arra, hogy az utcán nem így működnek a dolgok. Nem jössz össze egy sráccal csak azért, mert jól néz ki. Hierarchia van. Le tudja győzni a szexi srácot az, akivel épp randizol? Ha igen, akkor nem jössz össze vele, mert miért akarnád elveszíteni a hierarchiát? Ahhoz, hogy valósághű legyen, el kellett magyaráznom [az íróknak]: “tudom, hogy ti imádjátok Hollywoodot, de igazából nem így működnek a dolgok. Nem leszek ri**nc emberek milliói előtt, el fogtok veszíteni, he nem változtattok rajta.” És megtették.

– mesélte Michelle.

15 utca embere, akik maguk sem értik, de folyton autogramot kérnek tőlük

(Via Starity.hu)


Article Tags: · ·