FILMEZZUNK.HU
Hátborzongató lett a Thanksgiving című horrorfilm első előzetese

Hátborzongató az új magyar szinkronos előzetese a Hullaadás című horrorfilmnek!

3434

Hátborzongató az új magyar szinkronos előzetese a Hullaadás című horrorfilmnek!

Eli Roth filmje kizárólag erős idegzetűeknek! A jövőre érkező Borderlands-mozifilm előtt Eli Roth még összedobott egy horrort. Persze ezt már 2007-ben megmondták. A Kabinlázzal és a Motellel híres-hírhedtté vált Eli Roth 2013-ban még megcsinálta a szerelemprojektjét, a Cannibal Holocaust előtt tisztelgő The Green Inferno-t, amitől máig borsódzik a hátunk, azóta azonban leginkább csak történelemórát tart a műfajból vagy producerként működik közre egy-egy alkotásban. Idén azonban visszatért a kamera mögé, hogy megcsinálja a Hullaadás (Thanksgiving) címet viselő slashert, amelyben egy baltás gyilkos szedi az áldozatait.

A film (ötlete) egyébként még 2007-ben születetett, amikor Quentin Tarantino és Robert Rodriguez összehozta a kétfilmes Grindhouse-t (Halálbiztos, Terrorbolygó), amihez extraként készítettek pár kamu előzetest is. A Thanksgiving volt az egyik ilyen: a klip egy kitalált slasher-filmet reklámozott. A szöveg így szólt a kamuelőzetesben: “Eli Roth rendezőtől: Hálaadás. Az ünnepek után hazajössz… egy hullazsákban!”

A film főbb szerepeiben Patrick Dempsey, Gina Gershon, Addison Rae, Jenna Warren, Krean Cliche, Dorian Giordano, Jordan Poole és Russell Yuen látható. A novemberben az amerikai mozikba kerülő Thanksgivingben egy egy titokzatos, hálaadás ihlette 17. századi ruhában kaszaboló baltás gyilkos terrorizálja a massachusettsi Plymouth városát – a híres ünnep szülővárosát.

Patrick Dempsey és színésztársa durván egymásnak estek a Grace klinika forgatása közben

(Via Filmsor.hu)


Article Tags: · ·