FILMEZZUNK.HU
10 híresség, aki remekül teljesít mostohaszülő szerepében

10 híresség, aki remekül teljesít mostohaszülő szerepében

3298

9) Camilla Parker-Bowles

10 híresség, aki remekül teljesít mostohaszülő szerepében

A legtöbb ember azt hinné, hogy Vilmos hercegnek és Harry hercegnek kihívásokkal teli kapcsolatuk van mostohaanyjukkal. Ellenkezőleg, a királyi örökösök megvédik őt, mondván, hogy távol áll attól a gonosz mostohaanyától, aminek az emberek állítják. Harry herceget állítása szerint ő és bátyja „utolsó porcikájáig szeretik őt”, és hogy ő egy csodálatos nő, aki nagyon boldoggá tette apjukat. Az egyik újságíró arról is írt, hogy Harry herceg elfogadta, hogy a cornwalli hercegnő nagyon régóta az apja életében van, és valójában megszerették őt.

10) Antonio Banderas

10 híresség, aki remekül teljesít mostohaszülő szerepében

A leginkább Zorro szerepéről (és a fiatalabb generáció számára Csizmás Kandúr) ismert színész, a való életben is egy hős, aki minden nap inspirálja mostohalányát, A szürke ötven árnyalata című film főszereplőjét, Dakota Johnson-t. Banderas Johnson életének részévé vált, amikor feleségül vette édesanyját, Melanie Griffith-et. A hollywoodi pár még 2015-ben véget vetett közel 20 éves kapcsolatának, de ez nem vette el Banderas és Johnson közötti különleges kötelékét.

Valójában a 2019-es Hollywoodi Filmdíj ünnepségen Johnson őszinte beszéddel tisztelgett mostohaapja előtt. Azt mondta, sokat tanult a szenvedélyről és a fegyelemről, amikor végignézte, ahogy „paponio” (azaz „papi” és Antonio egyben) felkészül egy szerepre. Banderas ugyanolyan büszke Johnsonra. Tanúja volt karrierje minden egyes lépésének, és a közösségi médiában „sugárzó Dakotának” nevezi.

//Mink Olívia//

Csupán 28 éves volt, amikor meghalt! Heath Ledger húga megjósolta a véget

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · ·