FILMEZZUNK.HU

10 dolog, amit biztosan nem tudtál Timothée Chalamet-ről

3996

Timothée Chalamet érdekességek

Timothée Chalamet amerikai színész, napjaink egyik legfelkapottabb tehetségének számít. Legelső televíziós szereplését 2009-ben kezdte az Esküdt ellenségek sorozattal. Majd 2014-ben jött a nagy áttörése, ugyanis szerepelt az Oscar-díjas Csillagok között filmben, azóta karrierje csak felfele ível. A fiatal színész a napokban ünnepli születésének a 28. születésnapját, melynek alkalmából itt az ideje egy picit jobban megismerkedni vele.

Jason Momoa mellett Timothée Chalamet is Magyarországon forgat

1) Édesapja Marc Chalamet francia származású, az UNICEF szerkesztője, édesanyja Nicole Flender amerikai származású, ingatlanügynök és táncosnő.

2) Családjában a művészi vonatkozás is megtalálható, hiszen nagybátyja Rodman Flender amerikai színész, rendező, író és producer, anyai nagyapja pedig Harold Flender, forgatókönyvíró.

10 dolog, amit biztosan nem tudtál Timothée Chalamet-ről

Anyukájával

3) A LaGuardia művészeti középiskolában tanult, ahol Ansel Elgort osztálytársa volt, akit 2017-ben a “Baby Driver” című filmben nyújtott alakításáért Golden Globe díjra jelöltek.

4) Kiskorában rengeteg reklámban vett részt, továbbá kettő horror rövid filmben is szerepelt, mielőtt 2009-ben az Esküdt Ellenségek (Law & Order) sorozattal be nem tört volna a köztudatba, amiben egy gyilkosság áldozatát alakította.

Esküdt Ellenségek

Az Esküdt Ellenségekben

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · ·